Cilvēki satraukti! Eksministrs Linkaits pieprasa Siliņai nomierināt Latvijas tautu

tautaruna.lv 8.novembris 2023, 9:20
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Bijušā satiksmes ministra Tāla Linkaita uzmanību piesaistījusi Neatkarīgās publikācija "Vai patiesi valdība perina mukšanas plānu ar "airBaltic" lidmašīnām?". Šajā sakarā Linkaits pats aicina premjerministri Eviku Siliņu nomierināt Latvijas tautu.

Jāatgādina, ka nesen Neatkarīgā publicējusi materiālu, kurā teikts, ka lielā slepenība, apspriestā dokumenta nosaukums un izvairīšanās atbildēt uz konkrētiem jautājumiem liek domāt, ka valdība perina plānus, kā komfortablāk aizmukt no valsts kara gadījumā. Satiksmes ministrija (SM) un nacionālā lidsabiedrība “airBaltic”, atsaucoties uz slepenības režīmu, nesniedz komentārus par notikušajām sarunām.

Linkaits ka pēdējās dienas satiekot cilvēkus, kas satraukti par to, kas kara gadījumā notiks ar valdību un airBaltic lidmašīnām.

Viņš uzskata, ka šajā jautājumā ir nepieciešama skaidra Siliņas komunikācija.

"Pēdējās dienās satieku satrauktus cilvēkus - kas notiks X stundā ar valdību un lidmašīnām? Vajadzīga skaidra Evikas Siliņas komunikācija, lai nomierinātu tautu," raksta Linkaits video piebilstot, Siliņai kameru priekšā japasaka tautai, ka tā nenotiks un ārkārtas situācijas gadījumā valdība darīs to, kas ir paredzēts.

Tikmēr komentāros cilvēki kritiski izteicās par Linkaita ierakstu, tostarp, bijušajam satiksmes ministram ironiski pārmetot vilcienu neesamību.

"Nu bet, ja vilcienu nav?" ironizē reklāmas speciālists Ēriks Stendzenieks.

Savukārt žurnālists Lato Lapsa raksta: "Satrauktajam Gausa draugam dikti negribas sākt strādāt godīgu darbu. Ir kaut kur padzirdējis, ka tiktoks esot tas labākais ceļš, kā tikt Eiroparlamentā."

"Vajag ieslēgt veselo saprātu un pārtraukt panikot. Tā vien šķiet, ka X-ā raksta nestrādājošie, kuriem nav ko darīt," piebilst vēl kāds komentētājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:54

Jaunākās diskusijas