Traģēdija dzimšanas dienas svinībās: 11 pusaudži atņem vienaudzim dzīvību

tautaruna.lv 17.jūnijs 2023, 13:42
 
unsplash.com
Anglijas pilsētā Bātā notikusi šausminoša slepkavība. Vienpadsmit jaunieši vecumā no 15 līdz 17 gadiem dzimšanas dienas ballītē nogalināja savu vienaudzi, vēsta "The Sun".

Kā ziņo medijs, tad deviņi zēni un divas meitenes ballītes laikā, pagājušās nedēļa sestdienā, nodūra savu vienaudzi.

Dzimšanas dienas ballītē, kurā piedalījās aptuveni 200 cilvēku, dzīvību zaudēja 16 gadu vecs zēns.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieki, saņemot izsaukumu, ap plkst. 23:00 devās uz notikuma vietu. Par spīti tam, ka citi ballītes viesi cietušajam centās sniegt pirmo palīdzību pirms ieradās mediķi, veiktās darbības diemžēl nelīdzēja un zēns mira notikuma vietā.

"Es stundām ilgi dzirdēju ļoti skaļu mūziku, izklausījās tā, it kā viņiem tur būtu dīdžejs. Iespējams, mājā bija ap 200 bērnu. Viņi publicēja informāciju par ballīti sociālajos medijos, tāpēc ieradās tik daudz cilvēku," stāsta kāds vietējais iedzīvotājs.

Kā izrādās, tad ballītes laikā ievainojumu guvusi arī kāda 35 gadus veca sieviete, kura tikusi piekauta, apstiprina policija. Sieviete ar gūtajām traumām tika nogādāta slimnīcā.

Pēc notikušās traģēdijas tika apcietināti astoņi pusaudži. Dienu vēlāk policija aizturēja vēl trīs jauniešus aizdomās par slepkavības veikšanu. Šobrīd norisinās lietas izmeklēšana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas