Kijevas iedzīvotāji gatavojas smagai naktij; gaidāmi uzbrukumi daudzās vietās

tautaruna.lv 26.februāris 2022, 21:45
 
Ekrānuzņēmums
Sociālajās vietnēs cilvēku stiprinājuma vārdi Ukrainai mijas ar publicētajiem video no Kijevas kaujām.
Sociālajās vietnēs cilvēki izsaka cerības par Ukrainas karavīru noturēšanos. Blakus stiprinājumu ierakstiem redzami video, kas filmēti Kijevā, kurā norisinās nakts kaujas.

Civilie iedzīvotāji šodien gatavojušies krievu iebrukumam, gatavojot barikādes, norobežojumus sagriežot sliežu posmus un metinot tos kopā.

Uldis: "Runā, ka šī nakts, rītdiena būs grūtas, krievi uzbrukšot visās frontēs, specnaz un čečeni. Es ticu, ka ukraiņi uzvarēs!!!"

Sintija: "tās zvaigznes, kas šonakt spīd, lai spīd pār Ukraiņiem, un, spīdot dod viņiem gaismu un spēku!"

Liene Cipule: "Mediķiem vajadzēs daudz degvielas šonakt Kijevā! Dots rīkojums to nodrošināt brigādēm bez maksas. NMPdienests domās ir kopā ar saviem kolēģiem, kas glābj dzīvības karā cietušajiem, spītējot lodēm!"

Ingrīda: "Ne tikai šonakt. Vēl daudzas garas, smagas un asiņainas naktis lai Tā Kunga sargājošā roka ir pār Ukrainas zemi, armiju un tautu."

Indrella: "1991.g.Latvija....2022.g.Ukraina Dievs dod spēku Ukrainai.Karam nē"

Krists: "Ja Dievs ar mums, tad kas būs pret mums! Un Dievs Gara un ticības savai zemei,tautai,valstij,ģimenei spēkā, Ukrainas tauta uzvarēs jebkuru Krievijas pārspēku, kurš pārsprāgs kā melu un gļēvuma ideoloģijas pilns mēslu balons. Slava Dievam un Ukrainas varoņiem!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:19

Jaunākās diskusijas