Ušakova neslēpj, ka viņai nekad nav gribējies ne bērnus, ne ģimeni

tautaruna.lv 7.maijs, 20:07
 
Ekrānšāviņš
Realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” karstais pārītis Liene Ušakova un Juris Zundovskis kopā ar draugu Mārtiņu devušies pastaigā pa Rīgas Zooloģisko dārzu, un, vērojot žirafes, Mārtiņam rodas jautājums – vai Jeļena ar Juri ir runājuši par bērniem? Liene neslēpj, ka ir ar Juri apsprieduši abu kopīgo nākotni, tajā skaitā bērnus, un jebkas ir iespējams. Runājot par bērniem – meitai Juris jau ir izvēlējies vārdiņu.

Liene Ušakova un Juris Zundovskis jau izdomājuši vārdu meitai

“Jā, ar Juri esam runājuši par bērniem, mēs par visu esam runājuši” pārliecinoši saka Jeļena. Uz jautājumu, ko viņi vēlētos pirmo - meitu vai dēlu, Juris un Liene atbild, ka tam nav nozīmes, tomēr vēlāk Juris atklāj, ka viņaprāt visi vīrieši pirmo gribētu dēlu, lai tie izpilda tās lietas, kas tēvam nav izdevušās. Dēlam vārdu gan pāris vēl nav izdomājis, kamēr meitiņa būs Olīvija, un tā ir tieši Jura izvēle.


Sarunas turpinājumā noskaidrojas, ka Mārtiņš vēlētos divus dēlus un vienu meitu, kamēr Liene neslēpj, ka viņai nekad nav gribējies ne bērnus, ne ģimeni: “Mani vispār neinteresēja ne laulība, ne bērni, nekas tamlīdzīgs”. Tomēr viņa atzīst, ka šobrīd viņas domas ir drusku mainījušās: “Es šobrīd uzskatu, ka tas ir tāds loģisks, organisks attiecību turpinājums… Par laulību es uzskatu, ka tai jābūt, bet bērni var būt un var nebūt, man jau viss ir izdarīts, man nav tā, ka man kaut kāds pulkstenis tikšķ. Ja Dieviņš būs lēmis, tad es neizslēdzu tādu iespēju, ka var būt, bet manis pēc var arī nebūt.”



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas