Krievijas kanāli ignorē Pugačovas dzimšanas dienu, baidoties no Kremļa

tautaruna.lv 18.aprīlis, 11:30
 
depositphotos.com
15. aprīlī 75. dzimšanas dienu svinēja slavenā dziedātāja Alla Pugačova. Tomēr, neraugoties uz iepriekšējo gadu tradīciju Pugačovai veltītus raidījumus plaši pārraidīt valsts televīzijā, šoreiz galvenie Krievijas televīzijas kanāli nolēma klusēt.

Iemesls tam bija boikots, kas tika pasludināts pašas Pugačovas pretkara nostājas dēļ, kā arī viņas vīra Maksima Galkina ārvalstu aģenta statusa dēļ.

Saskaņā ar anonīmu avotu televīzijas aprindās, uz kuru atsaucās Krievijas mediji, šogad Pugačova pat nesaņēma filmēšanas piedāvājumus: "Viņai šogad pat netika piedāvāts filmēties."

Šāds lēmums pamatots ar televīzijas kanālu bailēm no iespējamām Kremļa un dažādu Z aktīvistu dusmām un nevēlēšanos būt saistītiem ar politiski asām personām.

Jāpiebilst, ka iepriekš Pugačova bija pazīstama ar savu vēlmi svinēt svarīgus datumus kameru priekšā. Iepriekšējos gados katru viņas jubileju pavadīja liela mēroga televīzijas šovi, kas tika pārraidīti visos Krievijas federālajos kanālos. Pugačova ne tikai uzstājās, bet arī aktīvi piedalījās šo šovu koncepcijas veidošanā, uz tiem aicinot daudzas slavenības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:36

Jaunākās diskusijas