Elīna Didrihsone dara lietas, ko prātīgs cilvēks nedarītu

tautaruna.lv 10.februāris, 15:30
 
Gints Ivuškāns/f64
Kārtējo reizi Elīna Didrihsone saņēmusi sabiedrības nopēlumu. Neskatoties uz to, ka visai ģimenei - bērnam, vīram un viņai pašai - ir vēdera vīruss, viņa devusies uz darbu savā veikalā.

Pārpublicējot Didrihsones "Instagram" ierakstus, par to tiek ziņots arī mikroblogošanas vietnē "X": "Lielā močītāja Didrihsone un viņas ģimene saķērusi rotavīrusu, bet tā vietā, lai Elīna paliktu mājās un neizplatītu vīrusu tālāk, dodas uz savu veikalu pie darbiniecēm. Pieļauju, ka vēlāk žēlosies par nepateicīgajām darbiniecēm, kas atļaujas saslimt un nenākt uz darbu..."

Komentētāji Didrihsoni nesaudzē: "Mani uzvilka tas "Nauris nesavācās". Nav tā, ka Tu pats izlem, vai Tu slimosi vai nē. Ir pilnīgi normāli arī slimot un nemočīt. +nestaigāt slimam apkārt un neaplipināt pārējos."

"Vnk super domāšana mocīt uz darbu ar cilvēkiem un visus aplipināt..un tas, ja ar slimu bērnu viņa atstāj slimu tēvu..ja nu abiem reizē sūdigi..nu konkrēti, ja tu vienīgā jūties kaut cik ok. Varbūt paliec un 1 dienu veikals bez tevis iztiks..."

"Nu kā, "Stulbs un vēl stulbāks" reputācija taču jāuztur! Nevar laist latiņu lejā!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas