"Tagad zinu, ka vārdam "sūds" ir jauns sinonīms - EKSTĀZE"; Normunds Laizāns par Džilindžera jaunāko lolojumu

tautaruna.lv 12.decembris 2023, 1:00
 
MN
No 1. decembra Rīgas kinoteātros ir iespēja noskatīties filmu "Ekstāze" Dž. Dž. Džilindžera režijā, pēc rakstnieces Karīnas Gleitneres (iepriekš Račko) romāna "Ekstāze" motīviem.

NRA jau rakstīja, ka filma uzņemta pēc rakstnieces Karīnas Gleitneres (iepriekš Račko) skandalozā romāna “Ekstāze” motīviem un stāsta par savstarpējām attiecībām, kurās iestājusies rutīna. Tas ir mirklis, kad durvis ir atvērtas trešajam, kurš atkal ievieš dzīvē kaisles mirkļus. Bet kāda ir kaisles cena un tās ēnas puses? Stāsta režisors Dž. Dž. Džilindžers, kuram šī ir debijas filma, pirmā pilnmetrāžas spēlfilma: "Filma ir par attiecībām, par to sarežģīto labirintu, kurā mēs katrs ejam iekšā, kuram nav recepšu. Mēs katrs pats no savām kļūdām mācāmies, reizē meklējot savu laimi un pietiekamību attiecībās. Attiecībās sekss nav pašmērķis, bet acīmredzami neizbēgama dzīves sastāvdaļa laimīgai eksistencei kopā."

Filma uz lielā ekrāna ir vien dažas dienas, bet to ir noskatījušies jau pirmie interesanti. Viens no tiem ir aktieris Normunds Laizāns, kurš arī komentē redzēto.

Izniekoju 2 stundas no savas dzīves, iztērēju 10 eiro. Bet ir arī ieguvums - tagad zinu, ka vārdam "sūds" ir jauns sinonīms - "EKSTĀZE",

savā facebook raksta Laizāns.

Ekrānuzņēmums/ Facebook

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas