Madonna pēc vairāku mēnešu klusēšanas atklāj, cik patiesībā slikts bija viņas veselības stāvoklis, nonākot slimnīcā

tautaruna.lv 19.novembris 2023, 18:40
 
Reuters/Scanpix/Leta
Vasarā medijus pāršalca ziņa, ka popzvaigzne Madonna ir nogādāta slimnīcā. Izskanēja informācija, ka dziedātāja guvusi nopietnu bakteriālu infekciju. Popzvaigzne pēc vairākiem mēnešiem faniem atklājusi, cik patiesībā nopietnas bija viņas veselības problēmas, vēsta "The Sun".

Iepriekš vēstījām, ka popzvaigzne sliktās pašsajūtas dēļ nogādāta slimnīcā. Pārdzīvotais Madonnai lika nopietni padomāt par nākotni un viņa paziņoja savām tuvākajām personām, ko viņi drīkstēs un nedrīkstēs darīt pēc viņas nāves.

Madonna slimnīcā tika nogādāta jūnijā, taču vien tagad atklāj, cik patiesībā nopietnas bija viņas veselības problēmas.

Kā izrādās, tad dziedātāja cieta no plaušu un nieru mazspējas. Lai glābtu popzvaigznes dzīvību, ārsti pat ievietoja elpošanas kanulu.

"Biju slimnīcā. Biju intensīvās terapijas nodaļā. Manas plaušas nedarbojās, es neelpoju pati. Manas nieres sabojājās. Es biju inficējusies ar baktērijām, par kurām neviens nezina. Un mirstība no tām ir 40%," kāpjot uz skatuves Parīzes arēnā "Accor" paziņoja dziedātāja.

"Kad es pamodos, man apkārt bija visi mani bērni, un es domāju, ka tas ir tas, kas mani izglābs. Mani bērni mani izglābs," emocionāla bija dziedātāja.

Viņa atklāja, ka veselības stāvokli bija tik slikts, ka viņa spēja elpot vien ar kanulas palīdzību un viņai bija grūtības staigāt. "Man nebija spēka. Man nebija enerģijas."

Šobrīd dziedātāja jūtas labi un atzīst, ka sevi uzskata par brīnumsievieti, jo viņai izdevās pārvarēt lielās grūtības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas