Krievijas specdienesti uzsākuši pārbaudīt Laimas Vaikules biznesu

tautaruna.lv 26.oktobris 2023, 3:30
 
Oksana Džadana/F64
Krievijas Federālais nodokļu dienests un Krievijas Iekšlietu ministrijas Maskavas departaments paziņojis, ka uzsācis Laimas Vaikules “Krievijas biznesa” auditu, vēsta rus.nra.lv

Krievijas ziņu aģentūra TASS Vaikuli nodēvējusi par “krievu un latviešu estrādes dziedātāju”. Tas, kurus uzņēmumus plānots pārbaudīt, paziņojumā nav norādīts.

Iepriekš intervijā Rus.nra.lv Laima Vaikule stāstīja, ka padomju laikos viņas tuvinieki tika pakļauti represijām, un viņa pati, iespējams, bijusi VDK uzraudzībā.

Portāls NRA jau rakstīja, ka Laima Vaikule, vasarā viesojoties Radio SWH raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi”, stāstīja par saišu saraušanu ar mūziķiem un kolēģiem, kuri joprojām atbalsta Krieviju pēc tās iebrukuma Ukrainā. Slavenība arī atzina, ka zaudējusi vairākus miljonus kosmētikas biznesā Krievijā.

Uz jautājumu, vai viņa arī īpašumu ziņā pilnībā pametusi Krieviju, Vaikule atbildēja, ka viņai tur nekad nav piederējuši īpašumi, taču, atsakoties no biznesa, viņa zaudējusi vairākus miljonus.

“Kad sākās karš, es vienkārši pametu biznesu, kas man bija Krievijā - saistībā ar kosmētiku. Viņi man bija parādā divus miljonus dolāru. Es vienkārši no tiem atteicos,” stāsta dziedātāja.

“Es nolēmu, ka ne visu pasaulē nevar nopirkt. Nauda nav galvenais. Tas ir svarīgi - īpaši vecumā.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas