Madara Raabe atklāj, cik daudz naudas ir gatava tērēt apģērbā

tautaruna.lv 18.oktobris 2023, 4:00
 
Ekrānšāviņš
Madara kopā ar stilisti dodas uz apģērbu veikalu, lai atrastu rudenīgus apģērbu komplektus, kurus arī parādīt saviem sekotājiem internetā. Staigājot pa apģērbu veikaliem viņa atklās, cik naudas ir gatava tērēt savam apģērbam un no kāda apģērba sievietēm labāk vajadzētu atturēties.

Šajā sezonā šovam “Slavenības. Bez filtra” pievienojās digitālā satura veidotāja Madara Raabe ar savu draugu Jāni Sniedzānu. Pāris televīzijas skatītājiem ļauj ieskatīties viņu ikdienas gaitās, savstarpējās attiecībās un dzīves notikumos. Šajā nedēļā sieviete kopā ar savu stilisti ir devusies uz kādu iepirkšanās centru, lai parādītu saviem sociālā tīkla sekotājiem jaunākās modes tendences un piedāvātu dažādus sakombinētus komplektus. Lai arī no malas izskatās, ka Madarai patīk labi izskatīties, viņa atzīst, ka apģērba iegādei tērē ļoti maz naudas.

“Es ļoti maz tērēju savām drēbēm. Man pēdējais pirkums, kad bija, es ieraudzīju kostīmu, kas maksā 300 eiro, un es saprotu, ka es neesmu gatava par to maksāt. Es viņu nepirku, skaists, bet nē!”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas