Kariņa izteikumi par Palestīnu un "Hamas" teroristiem raisa sašutumu

tautaruna.lv 18.oktobris 2023, 2:00
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Žurnālists Lato Lapsa mikroblogošanas vietnē "X" paudis sašutumu par ārlietu ministra Krišjāņa Kariņa izteikumiem par konfliktu starp Izraēlu un Palestīnu Gazas joslā. Kritiski par Kariņa teikto izteikušies arī citi komentētāji.

Kā ziņots, ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš Eiropas Savienības ārlietu ministru neformālajā video sanāksmē pauda solidaritāti ar Izraēlas tautu, vienlaikus uzsverot nepieciešamību meklēt politiska dialoga iespējas, kas palīdzētu panākt ilgtspējīgu mieru starp konflikta pusēm.

Sanāksmē pārrunāta aktuālā situācija Tuvajos Austrumos pēc teroristu organizācijas "Hamas" vardarbīgā uzbrukuma Izraēlai.

Kariņš uzsvēra nepieciešamību Palestīniešu pašpārvaldei skaidri norobežoties no teroristiskās organizācijas "Hamas" un nosodīt tās uzbrukumus.

Tieši šie vārdi piesaistīja Lapsas uzmanību.

"Tas var šķist neticami un neiespējami, bet viņš tiešām ārlietu ministra amatā spēj izpildīties vēl idiotiskāk un nekompetentāk nekā valdības vadītāja postenī. Izsakoties slavenā mēma vārdiem - сказочный долбоеб," komentēja žurnālists.

Arī citi vietnes lietotāji steidza kritizēt Kariņu.

"A mēs varētu norobežoties no Vienotības."

"Lasāmviela bērniem "Muļķīša piedzīvojumi Ārlietu mijistrijā"."

"Ha! Bet viņiem tak ir pieredze ar ZZS skaidru norobežošanos no Lemberga! Kariņš varētu būt norobežošanās eksperts."

"Te pat kko komentēt vairs nav iespējams."

"Skaidrs, tagad Palestīna norobežosies, Irāna, Ķīna arī hamaz pēc kariņa pavēles noliks ieročus un katrs kareivis izdarīs harakirir -slavinot kariņu."

"Nu nevar būt, ka tik stulbs cilvēks var ieņemt kādu valsts amatpersonas amatu?!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas