Soctīklos izsmej Gobzema "atzīšanos mīlestībā"

tautaruna.lv 4.oktobris 2023, 2:00
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Mikroblogošanas vietnē "X" publicētais reklāmas speciālista Ērika Stendzenieka ekrānšāviņš no ekspolitiķa Alda Gobzema Instagram kļuvis teju vai par izsmieklu objektu. Lietotāji steidza dalīties ar ironiskiem komentāriem.

Stendzenieks publicējis Gobzema ierakstu, kas veltīts kādai sievietei. Tā varētu būt Gobzema bijusī sieva Krista, ar kuru viņš publiski skandalē.

Gobzems ierakstā sievietei velta gan skaistus vārdus, piemēram, viņas matus salīdzinot ar peonijām, gan kritizē, piemēram, par "mauciskiem izgājieniem".

Stendzenieks šo ierakstu komentējis: "Kā pareizi atzīties mīlestībā."

Jāpiebilst, ka ironiski izteicās arī citi komentētāji.

"Un tad viņa sapurināja savus peoniju matus, izrāvās no purva,kurā dzīvoja kopā ar abiniekiem, nolēma atmest savu piselīgo dabu ( lai nebūtu mauka ! ) un viņi atkal dzīvoja kopā ilgi un laimīgi līdz nauda tos šķirs!"

"Kas jālieto, lai tā murgotu?"

"Vai Aldis ir nariks? Jautājums retorisks. Bet vuennozīmigi, psihe viņam ir dikti nestabila."

"Spānijas nezāles apkurījies."

"Es neatceros vai jau prasīju, bet - tu vari normāli izskaidrot, kas notiek viņa dzīvē un galvā? Un vai trešā Latvijas glābšana būs vai nebūs?"

"Alda starts politikā kopsavilkums: 1) Zaudēts advokāta statuss, 2) zaudēta sieva, 3) pārdota māja, 4) kaudze ar administratīvajiem sodiem, 5) hvz, ko darīt tālāk dzīvē. Un viss tikai tāpēc, ka šim likās, ka viņš var iededzināt pūli cīņā par taisnību un ar to piepildīt ambīcijas."

"Un neaizmirstam, ka šis brīnumbērns gandrīz kļuva par premjeru."

vēstīts iepriekš, Aldis Gobzems savos sociālajos tīklos skaidro attiecības ar bijušo sievu. Un līdzcilvēki labprāt dalās ar publikāciju, kā arī nebaidās komentēt situāciju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas