Kirkorovam neizdodas noslēpt neveiksmīgas plastiskās operācijas sekas

tautaruna.lv 4.oktobris 2023, 3:00
 
Tass/Scanpix/LETA
Krievijas dziedātājam Filipam Kirkorovam neizdevās noslēpt neveiksmīgās plastiskās operācijas sekas. Mākslinieks apgalvo, ka visas palstiskās operācijas noritējušās bez sarežģījumiem,bet patiesība ir cita,raksta UNIAN.

Kirkorovs dziedātājas Larisas Doļinas dzimšanas dienā parādījās ar pārsietām rokām. Viņš mēģināja tās paslēpt zem žaketes piedurknēm, taču nespēja “aizklāt” plaukstas locītavas. Pārsējus bija grūti nepamanīt.

Mākslinieks dziedāja un apskāva viesus. Tajā pašā laikā viņš centās nesaspiest plaukstas un uzmanīgi turēja mikrofonu.

Ekrānšāviņš no video

Tas tikai apstiprina dziedātājas Slavas teikto, kura iepriekš bija izteikusies, ka Kirkorovam esot “lielas problēmas” ar kreiso roku.

Māksliniece iesūdzējusi tiesā plastikas ķirurgu Timuru Haidarovu, kurš izkropļoja viņas krūtis. Viņa norādīja, ka viņš nodarījis pāri ne tikai viņai, bet arī Kirkorovam, kurš par to spītīgi klusē.

Pēc Slava domām, tagad Kirkorovam ar citu ķirurgupalīdzību jānovērš neveiksmīgās “plastiskās operācijas” sekas. Tajā pašā laikā pats Kirkorovs cenšas visu atspēkot. Viņš apgalvo, ka Haidarovs viņam veicis daudzas operācijas un ar visām ir apmierināts.

Starp citu, dažas dienas pēc ballītes, kurā Kirkorovs “atsedza” pārsējus, viņš nolēma parādīt savas rokas. Viņš bija sašutis un neslēpa, ka dziedātājas Slavas vārdi viņam bijuši nepatīkami. Tāpēc viņš atsedza kreiso roku, uz tās nebija pārsēju, taču tā bija manāmi mainījusies. Plaukstas locītavā roka kļuva pārāk tieva, un tuvāk plecam uz tās parādījušies muskuļi, kas ir nedabiski Kirkorova vecumam.

Ekrānšāviņš no Instagram

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas