"Tamals bļauj, Linda bļauj, Atuls bļauj" Uģis Kuģis ir uztraucies par sievas mentālo veselību

tautaruna.lv 15.septembris 2023, 10:37
 
Uģis Kuģis / Foto: Ģirts Ozoliņš/F64
Uģim Kuģim ir aizdomas, ka Lindai ir pēcdzemdību depresija. Viņš novērojis izmaiņas sievas uzvedībā, kas liecina, ka emocionāli Linda ir nogurusi no esošajiem apstākļiem. Linda atklāti atzīst, ka ir viegli aizkaitināma, jo nespēj pilnvērtīgi izgulēties un alkst pēc klusuma un vienatnes.

Šova “Ģimene burkā” vieni no mierīgākajiem un harmoniskākajiem dalībniekiem Kuģi, parasti viņi kameru priekšā nebaidās rādīt savu patieso ģimenes dzīvi, kas ne vienmēr ir harmoniska. Šoreiz Uģis no sirds ir uztraucies par Lindas mentālo veselību, domājot, ka viņai varētu būt pēcdzemdību depresija.

Ir tāda situācija, kad es nāku noskaidrot, kas noticies, jo Tamals bļauj, Linda bļauj, Atuls bļauj, un es nāku kā diplomāts saprast situāciju. Viņa nāk man virsū, iedot bērnu un tad es saprotu, ka ir par daudz. Es nezinu, ko viņa tajā istabā dara, es reizēm redzu, ka viņa raud.

Uģis sievas uzvedībā ir pamanījis, ka viņa bieži vien uzvelkas par sīkumiem un paceļ balsi, kas liecina, ka Linda ir nogurusi. Linda gan atzīst, ka tā neesot depresija, bet gan nogurums esot mājās ar diviem bērniem.

Es nedomāju, ka man ir pēcdzemdību depresija, vienkārši es no rīta līdz vakaram esmu ar bērniem. [..] Man galvenokārt ir grūti, tad kad viņi abi ir mājās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas