Elīna Didrihsone skaidro incidentu ar bāriņtiesu un cer, ka nekad vairs nevajadzēs tajā viesoties

tautaruna.lv 12.septembris 2023, 17:30
 
Elīna Didrihsone / Foto: Gints Ivuškāns/F64
Influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone, satiekoties ar Katrīni Vasiļevsku šovā“Slavenības. Bez filtra”, dalās atmiņās par laikiem, kad tika pamanīta un viņa sāka saskarties ar negatīviem komentāriem interneta vidē. Viņa atceras nesen notikušo incidentu ar bāriņtiesu, kurā kāds bija iesniedzis sūdzību par Elīnu.

Ietekmīgā influencere, uzņēmēja un jaunā māmiņa Elīna Didrihsone katru dienu sociālo tīklu lietotājiem ļauj ieskatīties savās ikdienas gaitās, nekautrējoties dalīties arī ar privātiem dzīves notikumiem, ieskaitot mazā dēliņa Džeisona dzīvi. Šāds dzīves modelis bieži vien liek sarosīties negatīvo komentāru rakstītājiem, kuri katru dienu jaunās sievietes virzienā velta savu devu negatīvismu. Reizēm Elīna pati nesaprot naida iemeslus.

“Es nezinu, kā man izdodas to cilvēku negatīvismu izvilkt ārā, bet tas nekad nav bijis plānots, bieži ir bijis naids par iemesliem, ko es nesaprotu. Piemēram, par Džeisonu, likās, ka gribam rādīt dēlu, parādījām, kā viņš sāk rāpot, un atkal bija naids no visām pusēm.”

Šī gada sākumā kāda no influenceres sekotājām, redzot video, kurā mazais Džeisons tiek apsēdināts un tad lēni nolsīd gultā, iesniedza par Elīnu sūdzību bāriņtiesā.

“Man piebira simtiem komentāru sešu minūšu laikā, ka mēs esam bezatbildīgi!” Pēc saņemtajiem komentāriem jaunā māmiņa uzreiz video izdzēsusi ārā, bet tas nemainīja faktu, ka abiem ar vīru Nauri bija jādodas uz bāriņtiesu, skaidrot notikušo.

Viņi nedrīkst nereaģēt, to es sapratu. Viņi mūs satika, aprunājās un es viņiem teicu, ka, ja par šādiem notikumiem mūs visu laiku sauks uz pārrunām, tad mēs sēdēsim pie viņiem katru nedēļu,

tā par esošo situāciju bāriņtiesas pārstāvjiem teica Elīna, atzīstot, ka cilvēki mēdz būt ļauni. Viņa pateicas iestādes darbiniekiem par laipno attieksmi un ļoti cer, ka vairs nevajadzēs viesoties pie viņiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas