"Gan jau katram no mums, sanācis dzīvē nomaksāt “ muļķa nodokli “; sievietei nākas piedzīvot, ko ārkārtīgi nepatīkamu

tautaruna.lv 12.septembris 2023, 10:30
 
pixabay.com
Aizmāršība vai izklaidība biežāk vai retāk mūs nostāda nepatīkamās situācijās. Izklaidība va aizmāršība kādai sievetei radījusi finansiālus zaudējumus. Lasot komentārus noprotams, ka līdzīgi gadījies daudziem.

Ieraksts sociālajā platformā "X": "Akdievs, kāda es esmu muļķe. Devos uz tirgu un, protams, jāizņem skaidra nauda. Karti no bankomāta izņēmu, par naudu aizmirsu. Mācība jums visiem - pie bankomāta nevajag domāt par to, kā nu tik šodien draugiem ceps karbonādītes. Ārprātīgi stulba sajūta, bet pati jau vien vainīga"

Komentētāji iesaka pārāk neskumt, jo, iespējams, ka naudu bankomāts ir "paņēmis" atpakaļ un pēc laika tā tiks ieskaitīta atpakaļ kontā. Protams, pie nosacījuma, ja kāds negodprātīgs cilvēks to jau nav paņēmis. Šoreiz laikam ir noticis otrs scenārijs, jo jau pēc 2 minūtēm bankomātā naudas vairs nebija.

Cilvēki dalās savās sāpīgākajās pieredzēs: "Esmu tā izdarījis, kad nupat biju pārgājis no "Swedbanka" uz "SEB". "Swedbanka" sākumā iedod naudu un tad karti. "SEB" otrādi. Attiecīgi sākumā steigā izņemot toreiz lielu daļu algas, paķēru karti un skrēju uz tramvaju, kurš tuvojās pieturai. Nebija forša sajūta, kad mājās sapratu, ka makā nekā nav."

"Swedbank bankomāts, ne? Man tā reiz gadījās grūtā dzīves periodā, kad pēdējos desmit eiro ņēmu ārā."

"Gan jau katram no mums, sanācis dzīvē ,kādā veidā nomaksāt “ muļķa nodokli."

"Es aizmirsu citas bankas bankomātā 140 eur. Uzrakstīju rīkojumu par neveiksmīgu reklamāciju. Pēc 55 dienām ieskaitīs atpakaļ. Fiksi tiek iesūkta nauda atpakaļ. Man bija tāda vate galvā, ka naudu aizmirsu, karti padirsu. Viss bija labi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:12

Jaunākās diskusijas