"Izdomāju cilvēku, kurš neeksistēja..."; šķīries slavenību pāris

tautaruna.lv 19.jūnijs 2023, 14:15
 
Pixabay
Influenceres Yana Bruk un Dāvida Krūmiņa mīlasstāstam varēja līdzi sekot divos TV šovos - kaislību dzirksts uzplauka "Mīla kemperī" un turpinājās "Slavenības. Bez filtra".

Šovā "Mīla kemperī" viņu attiecības bija vētrainas - bija kaisle un vienlaikus arī dažādi karsti strīdi. Tikuši līdz finālam viņi tā sastrīdējās, ka Yana vēlējās no šova izstāties. Vēlāk negludumi tika nolīdzināti un viņi šovā uzvarēja. Abi attiecās no naudas balvas un bija ar mieru TV kameru priekšā apprecēties Lasvegasā. Pēc tam gan sākās ikdiena....un sekoja šķiršanās.

Influencere Yana Bruk par to vēsta savā "Instagram" kontā.

"Jūs teiksiet: tā jau es domāju, tas viss ir šovs. Nē. Man tas nebija šovs. Man tās bija jūtas un cerības. Es noticēju. Gribēju noticēt. Izdomāju cilvēku, kurš neeksistēja.

Es pati to visu izdomāju. Jūtu pārņemta pēc tās pirmās tikšanās, es domāju, ka varēšu noturēt mīlestību. Cerēju un sapņoju, ka izveidošu laimīgas attiecības ar vienkāršu puisi.

Bet kā lai izveidoju attiecības ar cilvēku, kuru esmu izdomājusi?

Viņš neko negribēja. Viņš mani nemīlēja. Ja viņš būtu mani mīlējis, viņš būtu izdarījis visu, lai būtu kopā ar savu sapņu sievieti, un cita attaisnojuma nav. Ja vīrietis nolemj, ka tā ir viņa sieviete, viņš nekad mūžā nelaidīs viņu prom un izdarīs visu, lai viņi būtu laimīgi kopā, un viss pārējais ir sūds.

Man jums ir liels lūgums - neaiztieciet viņu un neko viņam par mani nerakstiet un nejautājiet. Mans vārds vairs neeksistē kopā ar viņa vārdu. Ja vēlaties atbalstīt šādu vīrieša uzvedību, tad lūdzu, tikai nepieminot manu vārdu. Man jau tā pietiek ar to, ka džeks šova laikā nemitīgi stāsta, kāds viņš ir malacis. Ja viņam blakus nebūtu bijusi es, tad arī nebūtu šādas popularitātes. Tāds cirks," raksta Yana Bruk.

Yana šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāj, ka šķiršanās ir bijusi Dāvida iniciatīva, turklāt par savu lēmumu vīrietis paziņojis WhatsApp darba čatiņā, atklājot, ka nevēlas ne būt ar Yanu, ne filmēties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas