Kur bija pazudusi Sindija Vilde?

tautaruna.lv 14.aprīlis 2023, 7:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Pasākumu arhitekte Sindija Vilde, spriežot pēc sava "Instagram" konta, pievērsusies latviskām paražām. Te darinot pastalas, te dziedot korī iemīļotas tautas ziņģes.

Viena no radošākajām Latvijas pasākumu organizatorēm ir Sindija Vilde, taču no plašākām intervijām viņa vairās jau ilgāku laiku. Par to liecina arī klusums mediju vidū, kur vēl pirms dažiem gadiem Vilde bija plaši apspriests temats. Iespējams, ka dzīve, kas tikai aizvadīta pandēmijas laikā Portugālē, ir radījusi zināmas pārmaiņas arī personīgajā dzīvē. Pēdējā reize, kad viņa bija manīta publiskā telpā, bija intervijā žurnālistei Laurai Saulītei raidījumā "Generation Famous" - 2022. gada 5. novembrī. Tāpēc viņas faniem radies jautājums, kur pazudusi Sindija Vilde. Par laimi, seko arī atbildes - tepat vien ir.

"Mans gandarījums - iemācījos darināt pastalas. Cik zināms no vēstures stāstiem, pastalās lielākoties staigāja kalpi un mazi bērni."

View this post on Instagram

A post shared by Sindija (@sindija_vilde)

"Ja kāds man vēl pagājušajā gadā būtu teicis, ka gavilēšu LU Lielajā Aulā, es savā naivajā neticībā noteikti ieķiķinātu..."

View this post on Instagram

A post shared by Sindija (@sindija_vilde)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas