Bijušais karaļnama sulainis uzskata, ka Harijs "iznīcina" sevi, jo ir "apmāts" ar Meganu

tautaruna.lv 28.maijs 2021, 16:17
 
Reuters/Scanpix/Leta
Bijušais karaļnama sulainis Pols Burels kritizējis princi Hariju par pēdēja laika intervijām, norādot, ka princis "iznīcina sevi", raksta "Mirror".

Pagājušajā nedēļā Harijs podkāstā runāja par savu garīgo veselību un kritizēja savu tēvu, princi Čārlzu. Līdzīgus apgalvojumus viņš pauda intervijā "The Armchair Podcast".

Pols, kurš agrāk strādāja par princeses Diānas sulaini un pazīst Hariju kopš princim bija trīs gadi, norāda, ka Harijs ir "apmāts" ar Meganu, kura ir vienīgā, kas, viņaprāt, var atturēt princi no skandalozu interviju sniegšanas.

"Viņš ir apmāts ar Meganu, ar viņas skaistumu un šo Holivudas pasauli. Es domāju, ka Megana ir tā, kas var viņu atturēt no šīm intervijām un lielāka kaitējuma nodarīšanas, kā arī sevis iznīcināšanas," medijs citē sulaini.

Jau vēstīts, ka Harijs jaunā dokumentālu pārraižu ciklā no jauna kritizē savu ģimeni, pārmetot, ka ģimene ignorējusi smago garīgo situāciju, kādā nonācis viņš un dzīvesbiedre Megana Mārkla.

"Es domāju, ka mana ģimene palīdzēs, bet katrs vaicājums, lūgums, brīdinājums sastapa pilnīgu klusumu, pilnīgu noraidījumu," apgalvo Harijs, izsakoties par sievas depresiju pēc dēla Ārčija nākšanas pasaulē.

Pārraidēs Harijs pauž pārmetumu tēvam princim Čārlzam, kas jau iepriekš ticis kritizēts par vienaldzīgo izturēšanos pret bērniem. Kā jaunajā projektā atminas Harijs, tēvs viņam un brālim Viljamam sacījis: "Tā tas bija man, un tā tas būs jums."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas