Princis Harijs atzinis, ka ļaunprātīgi lietojis alkoholu

tautaruna.lv 28.maijs 2021, 12:13
 
Reuters/Scanpix/LETA
Princis Harijs atzina, ka ir ļaunprātīgi lietojis alkoholu un pat bijis gatavs izmēģināt narkotikas, cenšoties samierināties ar mātes zaudējumu. To viņš paziņoja ar Opru Vinfriju kopīgā projekta "The Me You Can't See" ietvaros, vēsta BBC News.

“Piektdienas vai sestdienas vakarā es varēju izdzert tik daudz, cik cilvēki izdzer nedēļas laikā. Es to darīju nevis tāpēc, ka man tas patika, bet gan tāpēc, ka es centos maskēt sāpes, ” izteicās Harijs.

Princis Harijs zaudēja māti 1997. gadā, kad viņam bija 12 gadu. Pēc viņa teiktā, bērnībā viņš bija ļoti dusmīgs par to, kas ar viņu notika.

Turklāt turpmākajos gados karaliskajās aprindās gandrīz neapsprieda princeses Diānas nāvi, un karaliskā ģimene gaidīja, ka viņš pats tiks galā ar preses spiedienu un pārdzīvojumiem.

Tomēr laika gaitā problēmas nepazuda. Pēc viņa teiktā, vissmagākais laiks viņa dzīvē bija periods no 28 līdz 32 gadiem. Visu šo laiku viņam nācās tikt galā ar panikas lēkmēm un smagu trauksmi.

“Katru reizi, kad es uzvilku uzvalku un sasēju kaklasaiti, man bija jāpiespiež sevi spēlēt lomu. Jau pirms iziešanas no mājas mani pārņēma sviedri. Es pastāvīgi atrados režīmā "cīņa vai bēgšana", " sacīja Harijs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas