"Viss ir vaļā!"; Žagars stāsta par situāciju Spānijā

tautaruna.lv 10.marts 2021, 10:30
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Dailes teātra direktors, uzņēmējs, aktieris Juris Žagars šobrīd atrodas Spānijā, kur piedalās amerikāņu producētā "Netflix" seriālā. Kanāla Rīga TV 24 raidījumā "Kārtības rullis" Žagars dalās ar pieredzi par šobrīd Spānijā notiekošo Covid-19 laikā.

"Visvairāk mani pārsteidz tas, ka Spānijā viss ir vaļā - restorāni vaļā, opera vaļā, teātris vaļā, kino vaļā, visi veikali ir vaļā," stāsta Žagars, piemetinot, ka "cipari ir uz pusi mazāki" nekā Latvijā, kaut pirms tam bija ārkārtīgi straujš inficēto skaita pieaugums.

Žagars gan ievērojis, ka Spānijā ļoti aktīvi tiek nēsētas maskas.

"Te pat laukos es redzu, ka aitu gans ar aitu baru iet un viņam maska karājas šeit (norāda uz zodu - red.), un tajā brīdī, kad es pa kalnu taku tuvojos, viņš steigā rauj to masku virsū un atvainojas man, ka viņš nebija viņu uzlicis," stāsta Dailes teātra direktors.

Žagars arī atklāj, ka filmēšanas laikā valda "armijas disciplīna" un "policijas kārtība".

Jau vēstīts, ka pagājušā gada jūlijā Žagars izdevumam "Kas Jauns" pastāstīja, ka piedalīsies amerikāņu producētā seriālā. "Un brīvās dienas man tagad vēl arī jātaupa - tiklīdz būs iespējams, došos uz Spāniju, lai turpinātu filmēties amerikāņu producētā Netflix seriālā," atklāja Žagars.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas