Magone atklāj jaunākos pavērsienus viņas un Žaņa attiecībās

tautaruna.lv 14.marts 2021, 15:44
 
Roberts Jansons/F64
Šovu zvaigzne Magone Šutoviene mūziķa Andra Kiviča raidījuma "No Bullshit Experience" speciālizlaidumā atklājusi, ka šobrīd ar Žani negrasās šķirties, vēsta kanāls STV pirmā.

"Tā nav šķiršanās laulības, katrā gadījumā nē, mēs esam vēl kopā," saka Magone, norādot, ka vēl gan nav zināms, kā viss izvērtīsies maijā, jo Žanis ir dusmīgs par Magones drauga uzturēšanos pie sievas viņa prombūtnes laikā.

"Saprotu, ka viņš ir greizsirdīgs. Protams, svešs vīrietis manā mājā, manu meitu tur ucina, vai ne? [...] Bet es saku, ja tu mīli mani un ja tu tici, tev ir jātic man nevis saviem instinktiem, vai iedomām, vai ko draugi teica, vai ko pa televizoru teica," atklāta ir Magone un neslēpj, ka pastāv iespēja, ka Žanis vēlēsies šķirties.

Viņa stāsta, ka Žaņa greizsirdību neuzskata par normālu, jo viņš zinot Magones darba nianses.

Jau vēstīts, ka Magone atklāja, ka laiku bez vīra uzskata par tādu kā "pārbaudes eksāmenu", kad ir iespējams pārbaudīt, vai abi pieļāvuši kļūdu būdami kopā.

"Varbūt varēsim no malas redzēt savu attiecību mīnusus," pauž Magone. Viņa nenoliedz, ka, iespējams, laiks atsevišķi palīdzēs saprast, ka viņiem nav jābūt kopā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:14

Jaunākās diskusijas