Anna Panna: Kūkas vairs negatavoju

tautaruna.lv 22.decembris 2020, 11:31
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Kūku meistare Anna Panna jeb Anna Birmane savā sociālo mediju kontā Instagram pavēstījusi pārsteidzošus jaunumus, viņa vairs negatavo kūkas.

Anna Panna ir talantīga konditore, viņas brīnumainās kūkas ir guvušas lielu atsaucību. Daudzi viņu zina, kā recepšu grāmatu autori, kuras grāmatās var smelties idejas dažādu kārumu pagatavošanā.

Viņa savā Instagram kontā ievietoja fotogrāfiju un pārdomas par šo gadu. Šis gads ir ienesis lielas pārmaiņas visu cilvēku dzīvēs. Anna Panna atzīst, ka šajā laikā ir ieguvusi vērtīgu dzīves atziņu, pēc kuras centīsies dzīvot.

"Sapratu, ka vēlos attīstīt labāko sevis versiju. Gan veselībā, gan prāta ziņā."

Kā viņa atzīst, tad pašlaik viņai izdodas ievērot šo dzīves principu. Tomēr daudzi no viņas sekotājiem ir neizpratnē, kur ir palikušas gardo kūku fotogrāfijas un receptes. Anna atklāj, ka kūkas vairāk negatavo.

"Jā, kūkas vairāk negatavoju un ziniet? Jūtos laimīga par to."

Viņa atzīst, ka kulinārās prasmes nav metusi pie mals. Viņa turpina veidot receptes un darboties ar ēdienu. Tomēr, kā viņa min, tad tagad klausa savai sirdsbalsij un dara to, ko tā saka.

Anna Panna uzskata, ka aizveroties vienām durvīm, atveras citas. Ja neatvers citas, tad vismaz kāds lodziņš. To viņa asociē ar to, ka katra diena ir pārsteigumiem pilna.

Viņa jūtas pateicīga šim gadam, kas viņai ir palīdzējis apstāties un padomāt par sevis pieņemšanu, paplašinājis redzesloku.

Anna Panna ir izdevusi divas kūku recepšu grāmatas - "Annas Pannas kūkas un ne tikai" un “Šokolāde". Viņa ir vadījusi televīzijas raidījumu "Gatavo 3". Viņa ir viena no žurnāla "Pie galda" recepšu autorēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas