Hosams Abu Meri dalās ar patriotisku foto

tautaruna.lv 5.maijs 2020, 15:29
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Dienā, kad Latvijā un citviet pasaulē tika svinēta Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 30.gadadiena, ārsts un Libānas goda konsuls Latvijā Hosams Abu Meri dalījās ar patriotisku foto.
"Mīļie draugi un sekotāji, šī ir pirmā reize, kad Latvijas neatkarības atjaunošanu nevaram svinēt kā ierasts - visi kopā. Šoreiz to darām, katrs savā mazajā lokā, esam kopā domās un smaidām! Jo tās ir mūsu rūpes par Latviju un vienam par otru. Krīzi pārvarēsim un būsim stiprāki nekā līdz šim. Paldies visiem, kuri pirms 30 gadiem balsoja par Latvijas neatkarības atjaunošanu un paldies visiem, kuri strādā mūsu valsts labā! Svinam svētkus, jo mums ir ar ko lepoties! Saules mūžu Latvijai," novēl H.Abu Meri.

Publicētajā foto viņš redzams kopā ar sievu Lindu. Abi ne vien saskaņojuši tērpus un tērpušies mūsu valsts tradicionālajās krāsās, bet arī kā redzams, tad uz galda nolikts ēdiens valsts karoga krāsās.

View this post on Instagram

A post shared by Hosam Abu Meri (@hosamabumeri) on

Jau vēstīts, ka Libānas goda konsuls Latvijā un gastroenterologs Hosams Abu Meri sociālajos tīklos iepriekš publicējis ierakstu, kas veltīts tēmai par Covid-19 izraisīto krīzi. Tās ietekmē viņš pacientiem gatavs piedāvāt videokonsultācijas bez maksas.

Vairāk par to lasi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas