Virsnīšu ģimenei pievienojušies divi jauni iemītnieki

tautaruna.lv 5.maijs 2020, 21:19
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Tv raidījumu vadītāja Kristīne Virsnīte sociālajā vietnē Instagram pavēstījusi, ka Virsnīšu ģimene piedzīvojusi papildinājumu ar divām žurku meitenēm.
Kā norāda Kristīne, žurku meitenītēm doti vārdi Kerija un Paparde.

"Viņas ir tik sabiedriskas, draudzīgas un ar milzu vēlmi samīļoties. Tagad es esmu tā, kas agri no rīta pamostoties, iezogas Amēlijas istabā, lai apčubinātu mazos grauzējus. Rakstu šo visu un neticu, ka tas ir par mani! Tas, cik laimīgi ir bērni, es pat izstāstīt nevaru! Mājiņa žurkām tika iegādāta jau pagājušajā vasarā, taču tad nāca Āfrikas piedzīvojums un sapratām, ka Amēlijas sapnis par žurkām ir jāatliek. Vairāku gadu garumā bērni ir sapņojuši par suni, taču Kaspars nav pierunājams šim solim, patiesībā arī es esmu bijusi tā, kura visu laiku pretojās domai par mājdzīvnieku. Pagaidām gan es vēl nevaru iedomāties, kā tas būs, kad mūsu žurkulēni izaugs par divām brangām žurkām, taču šobrīd ir liels prieks, ka teicām žurkām jā. Un man nebija ne jausmas, cik Instagramā ir daudz žurku fotogrāfiju, žurkām ir pašām savi Instagram konti un piedzīvojumi virtuālajā pasaulē," raksta Kristīne.

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Jau vēstījām, ka TV raidījuma Māmiņu klubs bijusī vadītāja Kristīne Virsnīte savā Instagram kontā, pozējot ar bulciņām rokās, atklājusi, ka viņas vīrs, ēdienu blogeris Kaspars Virsnītis sācis jaunu lietu - cept bulciņas un maizi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas