FOTO: Markus Riva pozē kopā ar populāru Krievijas TV zvaigzni

Viktorija Gabrjuna 30.janvāris 2020, 14:30
 
F64
Latviešu dziedātājs Markus Riva kaimiņvalstī Krievijā viesojies populārā TV šovā.

Rivas sociālajos tīklos ievietotā bilde liecina, ka viņš piedalījies Krievijas skandalozākās televīzijas personības Andreja Malahova vadītajā šovā ”Прямой эфир”.

"Sveiks, Andrej!" tā Riva komentējos foto ar Malahovu.

Tiesa gan, neko vairāk par dalību raidījumā Markus neatklāj un uz fanu jautājumiem, kad viņš būs redzams ēterā, Riva vien piebilst, ka drīz.

View this post on Instagram

A post shared by Markus Riva (@markusriva) on

Tikmēr, kā nesen vēstījām, 16.janvārī tika paziņoti starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzijas" nacionālās atlases finālisti. Par pārsteigumu šogad tajā neredzēsim atraktīvo dziedātāju un šovu vadītāju Marku Rivu.

Savu dziesmu ar nosaukumu "Impossible" konkursam bija pieteicis arī Markus Riva, kas par tiesībām Latviju pārstāvēt "Eirovīzijā" iepriekš cīnījies vairākkārt.

"Paldies jums par atbalstu! Šodien visu dienu smaidu un debesis smaida man pretī! Šī dziesma tik daudz ko pastāsta par to, kas notiek šobrīd pasaulē un konkrēti arī manā dzīvē. Lasiet rindiņas un arī starp tām! Un dariet dzīvē labas lietas! Dariet to, kas jums patīk! Un esiet drosmīgi" uzzinot, ka šogad nepiedalīsies "Supernovā", sociālajos tīklos rakstīja Markus Riva.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas