Kobes Braienta atraitne nāk klajā ar paziņojumu

Viktorija Gabrjuna 30.janvāris 2020, 12:03
 
AFP/Scanpix/LETA
37 gadus vecā Vanesa Braienta pēc vīra slavenā basketbolista Kobes Braienta zaudēšanas pirmo reizi sociālajos tīklos vērsusies pie draugiem un atbalstītājiem, izsakot pateicības vārdus.

Jāpiebilst, ka Vanesa zaudēja gan vīru, gan 13 gadus veco meitu Džiannu, kas arī gāja bojā katastrofā. Sportista atraitne ir palikusi viena ar trim meitām.

Ierakstā viņa atzīst, ka jūt sabiedrības atbalstu un mīlestību.

"Kopā ar manām meitenēm gribu izteikt pateicības vārdus miljoniem cilvēku, kas nebija vienaldzīgi pret mūsu ģimenes traģēdiju. Paldies par jūsu lūgšanām, tās mums ir ļoti nepieciešamas. Šie zaudējumi mūs ir pilnībā iztukšojuši. Kobe - lielisks tēvs un vīrs, Džianna - mīloša, lieliska meita un burvīga māsa Natālijai, Bjankai un Kaprī," paziņoja Vanesa.

Viņa arī piebilst, ka mierina sevi ar domu, ka Kobe un Džianna vienmēr zināja un juta, cik viņi ģimenei ir dārgi.

Vanesa atklāj, ka šis ģimenei ir ļoti grūts laiks. Viņai ar trim meitām nepieciešams miers. Ir jāiemācās dzīvot no jauna, neatrodoties sabiedrības acu priekšā.

"Es nezinu, kas ar mums būs tālāk. Man liekas neiespējami iedomāties ģimeni bez diviem mūsu enģeļiem. Bet mums ir jābūt stiprām un jāatrod spēki, lai to visu pārdzīvotu. Es zinu, ka Kobe un Džianna apgaismo mums ceļu no debesīm. Mūsu mīlestībai nav robežu. Paldies par jūsu atbalstu. Patlaban mēs lūdzam ar sapratni uztvert mūsu vēlmi saglabāt privātumu," viņa piebilda.

Viņa izteica līdzjūtību arī citu bojāgājušo ģimenēm. Jāpiebilst, ka helikopterā tobrīd atradās vēl septiņi cilvēki un visi gāja bojā notikuma vietā.

Jau ziņots, ka Braients, viņa 13 gadus vecā meita Džianna un vēl septiņi cilvēki svētdien gāja bojā helikoptera katastrofā Losandželosas piepilsētas Kalabasas kalnos.

Līdz ar Braientu un viņa meitu Džiannu helikopterā bija arī Orindžkostas Koledžas 56 gadus vecais beisbola treneris Džons Altobelli viņa sieva Kerija un viena no viņu divām meitām Alisa, kura spēlēja basketbolu vienā komandā ar Džiannu.

Helikopterā atradās vēl viena Džiannas komandasbiedrene Peitona Čestere un viņas māte Sāra Čestere.

Astotā pasažiere bija Kristīna Mauzere - Hārboras Dienas skolas basketbola trenere Ņūportbīčā, kur mācījās Braienta meita.

Tāpat bojā gāja arī pilots Ara Zobajans, kuram komerciālu lidojumu pilota apliecība bija no 2007.gada.

Pēc notikušās katastrofas Braientam piederošā "Mamba Sports" organizācija aizsāka labdarības akciju, lai atbalstītu nelaimē cietušās ģimenes.

View this post on Instagram

A post shared by Vanessa Bryant � (@vanessabryant) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:05

Jaunākās diskusijas