Daiļava Katrīne Sauliete atklāj 10 faktus par sevi

tautaruna.lv 1.decembris 2019, 16:01
 
Lauris Aizupietis/F64 Photo Agency
Droši vien ne viens vien sociālo tīklu lietotājs pamanījis, cik aktīvi pēdējo mēnešu laikā sociālajā tīklā instagram rosās daiļava Katrīne Sauliete. Vienā no saviem jaunākajiem ierakstiem dāma atklāj, iespējams, līdz šim plašāk nezināmus 10 faktus par sevi.

Kā sociālajā tīklā instagram raksta Katrīne, tad, iespējams, kāds nezina, ka viņa dzimusi 11.novembrī. "Visu bērnību pavadīju Vecīgā, jo dzīvoju 11.novembra krastmalā un tā kā man dzimšanas diena ir 11.novembrī, tad šo faktu vnm esmu uzskatījusi par īpašu."

"Pamatskolu beidzu Rīgas 3.vidusskolā, pa ceļam ieskrēju Natālijas Draudziņas ģimnāzijā un vidusskolā gāju Rīgas 99.vidusskolā," turpina dāma, kura reiz vadījusi arī TV raidījumus.

"Augstskolā studēju biznesa vadību (par lielāko dīvainību, ko izdarīju augstskolā, uzskatu - 3.kursā, kad bija jāizvēlas virziens, kurā pastiprināti mācīties, izvelejos - ekskursijas vadībnieki. Tieši kāpēc, man vēl aizvien ir liels jautājums. Esmu stradājusi neilgu laiku Sportland, kad man bija 18 gadi, bet par pirmo nopietno darbu uzskatu AirBaltic."

"Esmu daudz ceļojusi, uzreiz varu nosaukt 24 valstis, bet noteikti kaut ko esmu aizmirsusi. Trakākais mans lēmums bija doties uz Albāniju, lidoju toreiz piedalīties Miss Globe konkursā :) Eksotiskākais noteikti bija šogad - Indonēzija"

"Kad man bija 18, uzvarēju konkursā Miss Rīga. Spilgtākie konkursi manā dzīvē:
World Miss University, kur ieguvu 2.vietu, tas bija Korejā un atmiņas vēl aizvien ir ļoti spilgtas. Un vislielākais konkurss manā dzīvē bija Ķīnā - Mrs World."

Runājot par kļūšanu par mammu, Katrīne atgādina, ka meita Kerija piedzima, kad Katrīnei bija 24 gadi un Kortnija, kad viņai bija 27.

"Pirmā mana stāšanās kameras priekšā bija, kad mācijos 1.klasē, filmējos filmā “Pa baltā furgona pēdām”. Biju galvenā aktiera māsa. Rīgas Kinostudijas arhīvos šo filmu noteikti var atrast." Un visu sarakstu nobeidzot, Katrīne atgādina, ka viņas vārda diena ir 25.novembrī.

View this post on Instagram

A post shared by Katrīne Sauliete (@queen_kachinja) on

Katrīne Sauliete ir precējusies ar hokejistu Kasparu Saulieti. Iepriekš viņa piedalījusies ne vien dažādos skaistumkonkursos, bet arī vadījusi raidījumus par sportu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas