Bekhemu pāris soctīklos "atzīmē" savu 20. kāzu jubileju

tautaruna.lv 4.jūlijs 2019, 20:01
 
AP / Scanpix
Deivida un Viktorijas Bekhemi kāzu jubilejā soctīklos veltījuši viens otram ierakstus 20. kāzu gadadienā, raksta "Daily Mirror".

Deivids un Viktorija Bekhemi savā 20. kāzu jubilejā soctīklos veltījuši viens otram sirsnīgas ziņas. Jāteic, gan, ka kamēr Deivids savu mīlu pret sievu izpauž ar četru kopīgu bilžu publicēšanu, Viktorija Instragram kontā ievietojusi video ar mirkļiem no pāra dzīves.

Deivds publicējis divas bildes no pāra ekstravagantajām kāzām, melnbbaltu pāra foto un ģimenes bildi. Deivids pie attēliem pievienojes komentāru: "Vau, 20 gadi, paskat, ko esam radījuši, " un izsaka mīlestību savai ģimenei.
View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Viktorijas ieraksts, atšķirība no vīra, savā ierakstā nav koncentrējusies uz bērniem vai ģimenes dzīvi. Tā vietā viņa publicējusi video montāžu ar divdesmit izvēlētām pāra bildēm un komentārā sūta mīlestības sveicienus savam vīram.

View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Bekhemi apprecējās 1999. gada 4. jūlijā pilī netālu no Dublinas. Viņu laulību ceremonija izmaksāja aptuveni vienu miljonu mārciņu. Jāteic, ka pāru pirmais randiņš nebija tik izsmalcināts, kā viņu kāzas un turpmākā kopdzīve. Pirmajā randiņā pāris tikās automašīnu stāvvietā, kur arī dalīja pirmo skūpstu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas