Pēc incidenta Vecrīgā latviešu mūziķis vairs nevar padziedāt

tautaruna.lv 4.aprīlis 2019, 16:10
 
facebook.com
Latviešu mūziķis Miks Galvanovskis, kas pazīstams kļuva pēc dalības Supernovā, Vecrīgā iekļuvis incidentā, pēc kura pagaidām nevar dziedāt.

Sociālajos tīklos viņš raksta, ka diemžēl ir jāatceļ visi koncerti.

"Diemžēl vēlos paziņot, ka visi koncerti turpmākā mēneša garumā ir atcelti, jo dzīve ar mums izspēlē visdažādākos jokus un ir sanācis tā, ka vēl trīs nedēļas es nedrīkstu dziedāt. Pirms nedēļas notika neliels negadījums un man ir lauzts žoklis. Ne tikai koncerti ir atcelti, bet šobrīd diemžēl arī albuma ierakstu process un šī negadījuma dēļ, albuma izdošana arī tiek pārcelta par mēnesi un lielā prezentācija būs sagaidāma tikai jūnija beigās. Paldies visiem par atbalstu un pēc atveseļošanās es apsolu atgriezties ar daudz pārsteigumiem un koncertiem," raksta Miks.

Kā Miks skaidrojis izdevumam "Privātā Dzīve", ka kādā Vecrīgas klubā viņam uzbruka no aizmugures. Pie tam viņš nemaz neesot bijis iesaistīts konfliktā, bet trāpījās neīstajā laikā un vietā.

Mūziķis no vainīgā puiša esot saņēmis arī sāpju naudu, viņš bijis gatavs apmaksāt arī ārstēšanās izdevumus un pat nenotikušās uzstāšanās, tāpēc Miks policijai neziņoja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas