Zināms, kāpēc Meganas un Keitas starpā radušās nesaskaņas

tautaruna.lv 1.decembris 2018, 10:44
 
SCANPIX
Jau kādu laiku britu mediji vēsta par nedienām, kas piemeklējušas britu karalisko ģimeni. Lai gan sākotnēji tika vēstīts, cik ļoti karaliskā ģimene iemīļojusi prinča Harija sievu Megana, izrādās, ka ne viss ir tik skaisti, kā pirms tam šķitis.

"The Sun" vēsta, ka jau laikā, kad ASV aktrise Megana Mārkla un princis Harijs gatavojušies kāzām, Meganas uzvedība saniknojusi pat karalieni Elizabeti II. Izrādās, ka šī iemesla dēļ nesaskaņas radušās arī Saseksas hercogienes un prinča Viljama sievas Ketrīnas starpā. Keita esot bijusi ārkārtīgi dusmīga par to, kā Megana atļaujas runāt ar viņas kalpotājiem.

Jau iepriekš vēstīts, ka arī Meganas kalpotāju komandai nav viegli. Hercogiene mēdzot pat 5:00 no rīta saviem padotajiem sūtīt ziņas, kurās informē par paveicamajiem darbiem. Turklāt to ietekmējot arī prinča Harija attieksme, kurš atļāvies pat kliegt uz kalpotājiem norādot, ka viņa sieva dabūs visu, ko vien vēlas.

Jau vēstīts, ka princis Harijs un Megana salaulājās šī gada 19.maijā. Pēc kāzām abi dēvējami par Saseksas hercogu un hercogieni. 2019.gada pavasarī pasaulē nāks abu pirmdzimtais.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas