Rakstnieks publicē neglaimojošu informāciju par britu karalisko ģimeni

tautaruna.lv, Rita Lazda 10.septembris 2018, 20:40
 
SCANPIX
Laikā, kad britu mediji aktīvi vēsta par Lielbritānijas prinča Harija un viņa sievas Meganas Mārklas dzīvi, rakstnieks Kristofers Andersens publicējis neglaimojošu informāciju par prinča Čārlza sievu Kamillu.

Kā izrādās, tad Kamilla esot vēlējusies panākt, lai prinča Čārlza vecākais dēls Viljams pirms gaidāmajām kāzām izšķiras no savas tā laika draudzenes Keitas. Kamilla uzskatījusi, ka Ketrīna ir jauka, taču uz apkārtējo fona īpaši neizceļas, turklāt viņai nav nekādu karalisko ciltsrakstu.

Čārlza sieva esot vīram pat lūgusi, lai viņš pierunā vecāko dēlu šķirties no daiļās brunetes.

SCANPIX

Rakstnieks apgalvo, ka Čārlza sieva esot vīram pat lūgusi, lai viņš pierunā vecāko dēlu šķirties no daiļās brunetes. Tāpat Kamilla neesot bijusi mierā ar to, ka pēc kāzām strauji augusi Kembridžas hercogienes Ketrīnas popularitāte, norādīts "The Sun" publikācijā.

Tiesa, par spīti visām nesaskaņām, šobrīd abu dāmu attiecības esot cieņpilnas.

Jau vēstīts, ka Viljams un viņa sieva Keita salaulājās 2011.gada aprīlī. Šobrīd abi audzina trīs bērnus. 2013.gada 22.jūlijā pasaulē nāca viņu pirmdzimtais dēls Džordžs, 2015.gada 2.maijā piedzima meita Šarlote, bet šī gada 23.aprīlī dēls Luiss Artūrs Čārlzs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas