"Saimniekšova" dalībnieks Andris sūdzas par nedienām saimniecībā

tautaruna.lv 24.augusts 2018, 7:13
 
Ekrānšāviņš no instagram
Šova "Saimnieks meklē sievu" dalībnieks un "Purviču" māju saimnieks Andris Leimants kopā ar meitu Arnitu pastāstījuši, kādas nedienas piemeklējušas saimniecību.

Kā izrādās, tad ikdienas dzīvi saimniecībā pamatīgi pabojājušas no AS "Grobiņa" zvērsaimniecības izbēgušās ūdeles. "Cik esmu vecs, tik es te dzīvoju, bet kaut ko šitādu piedzīvoju pirmo reizi," "Kurzemes Vārdam" saka Andris. Ūdeles viņa kūtī nokodušas piecas vistas un 30 cāļus.

Ūdeles nākot pat iekšā mājā.

Uzņēmuma pārstāvis nav pārliecināts, ka tie ir viņu zvēri, tikmēr Valsts policija un Pārtikas un veterinārais dienests viens otram pārsūta dokumentus, vēsta portāls "liepājniekiem.lv".

Tikmēr Andra meita Arnita neslēpj, ka ūdeles nākot pat iekšā mājā. Andris piebilst, ka ciemā neesot nevienas mājas, kur nebūtu ieklīdušas ūdeles.

PVD Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Ilze Meistere zinot par notikušo AS "Grobiņa" Dubeņu fermā, gadījums esot piefiksēts."Mūsu pieredze ir tāda, ka izbēgšana ir vairāk nejaušības nekā dzīvnieku labturības neievērošanas dēļ. Tāpēc cietušajiem cilvēkiem ir jāvēršas tiesībsargājošajās iestādēs, lai varētu noskaidrot visus faktus un piedzīt zaudējumus, norāda PVD.

Avots: liepājniekiem.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:07

Jaunākās diskusijas