Meganas Mārklas māsa brīdina, ka hercogienes bijušais vīrs vairs neklusēs

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 4.augusts 2018, 14:19
 
AFP/Scanpix
Britu karaliskās ģimenes jaunākās pārstāves Meganas Mārklas problēmas pašas ģimenē aizvien vairāk nāk gaismā. Viņas pusmāsa pastāstījusi, kā pēc šķiršanās juties Meganas pirmais vīrs.

Saseksas hercogienes 37. dzimšanas dienā pusmāsa Samantā Mārkla brīdinājusi, ka hercogienes pirmais vīrs režisors Trevors Engelsons juties dziļi sagrauts un, iespējams, drīz vien vairs neklusēs.

Meganas Mārklas pirmā laulība ilga vien 18 mēnešus un tā tika šķirta 2013. gadā. Līdz šim Engelsons nav vēlējies publiski paust detaļas par abu laulību, baidoties, ka tas iedragās viņa karjeru.

"Viņš pastāstīja, ka bija sagrauts, ka jutās kā košļene zem zābaka," stāsta Samanta, brīdinot, ka viņš ilgi ir klusējis, taču iespējams drīz vien Meganas privātās sarunas un notikumus pasaulei nestāstīs tikai viņas 74 gadus vecais tēvs, bet arī bijušais vīrs.

Punktu Meganas un Trevora laulībai pielika, aktrises nepārprotamā rīcība - Trevoram pa pastu nosūtot laulības un saderināšanās gredzenus. Meganas draugi atklājuši, ka laulību gluži neizbeidza attālums starp abiem, bet gan Meganas pieaugošā slava.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:14

Jaunākās diskusijas