Ziemelis Lielbritānijā izmet pa logu bērnu; piespriež mūža ieslodzījumu

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 4.augusts 2018, 21:44
 
BEDFORDSHIRE POLICE
Britu mediji ziņo, ka mūža ieslodzījums piespriests 31 gadu vecajam Šonam Ziemelim (Sean Ziemelis), kuru atzina par vainīgu uzbrukumā 7 mēnešus vecam mazulim un viņa mātei.

Vīrietis pirms gada Lutonā divos naktī sarīkoja skandālu, kurā nodarīja miesas bojājumus 7 mēnešus vecam bērnam un viņa mātei. Bērna māte 2017. gada 1. augusta naktī atrada Ziemeli kopā ar bērnu. Vīrieša pirksti atradās mazuļa acīs.

Sieviete sāka kliegt pēc palīdzības, bet tas vīrieti neapturēja un viņš metās žņaugt zīdaini. Ziemelis nogrūda zemē bērna vecmammu, bet viņa māti sāka sist līdz sieviete krita bezsamaņā.

Pēc tam Ziemelis pāris minūtes aiz kājām turēja bērnu ārā pa logu, kamēr notikuma vietā saskrēja vietējie iedzīvotāji. Cilvēki lūdza mazuli nesavainot. Varmāka nolēma bērnu izmest ārā pa logu, un laimīgā kārtā puisēnu noķēra kāds no aculieciniekiem.

Taču uzbrucējs nelikās mierā un pa pirmā stāva logu izmeta arī bērna māti. Sanākušie vīrieti izrāva ārā un sāka sist. Kad ieradās policija Ziemelis apgalvojis, ka neatceras, ka būtu uzbrucis mazulim un sievietei.

Tagad Lutonas tiesā Ziemelis atzinis, ka mēģinājis mazuli nogalināt. Pirms uzbrukuma vīrietis ir smēķējis marihuānu.

Tiesa atzinusi vīrieti par bīstamu sabiedrībai un pēc ārstēšanās viņš atgriezīsies cietumā, kurā būs jāpavada viss mūžs.

Lai gan notiesātā uzvārdam ir latviska izcelsme, britu mediji nav snieguši sīkāku informāciju par Šonu Ziemeli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas