Absurds! Ādažos pārdevēja mēģina ieskaidrot, ka zivīs redzamie tārpi ir cīpslas

Portāls nra.lv 4.marts 2018, 10:03
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Kāda sieviete vārdā Antra vērsusies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), pastāstot par kādas lielveikala pārdevējas rīcību, kas esot viņu ļoti pārsteigusi.

"Atceros reiz jūsu raidījumā pat redzētu sižetu par “Rimi” lielveikalu un tārpainām mencām! Ceturtdienas vakarā Ādažu “Rimi” iegādājos šādu pašu mencu - kad to pirku, kaut kur ar vienu prāta kaktiņu atcerējos redzēto sižetu un mazliet vēl pārdomāju savu izvēli, bet tad veselais saprāts lika pieņemt, ka taču uzņēmums noteikti ir labojies un neko tādu atkārtoti nepieļautu!

Cik liels bija izbrīns, kad piektdienas rītā no ledusskapja izņēmu mencu, lai to izfilētu - tur man pretim viens māja ar asti!

Sāku skatīties vērīgāk un atradu vēl vismaz piecus - daži bija daļēji izlīduši no mencas miesas, daži jau pilnībā atradās ārpusē. Atradu izmesto čeku un ar visu mencu devos atpakaļ uz veikalu.

Viss kārtībā - atdeva naudiņu un atvainojās. Līdz ar to domāju, ka konflikts ir atrisināts un tiks veiktas visas nepieciešamās darbības, lai šīs mencas no vitrīnas pazustu!

Cik liels bija mans pārsteigums, kad svētdienas rītā šīs pašas mencas ieraudzīju cēli guļam veikala vitrīnā. Ja līdz šim brīdim biju nolēmusi, kā tautā saka ”nekasīties”, tad šāda bezkaunība mani, maigi izsakoties, šokēja.

Pajautājot pārdevējai - vai nav kauns tārpainas zivis tirgot? Viņas atbilde mani burtiski nogāza no kājām! Tie neesot bijuši tārpi, tās esot bijušas… uzmanību… CĪPSLAS! Nopietni?

Mencai cīpslas? Apbrīnojami kustīgas gan tās cīpslas - laikam bija nolēmušas, ka savu dzīvi turpinās autonomi par spīti mencas nāvei, tikai nevarēja laicīgi atrast izeju uz ārpasauli!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:19

Jaunākās diskusijas