Latvijas iedzīvotājam cenšas "iesmērēt" 500 eiro vērtu brīnumlīdzekli matu augšanai

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 6.jūnijs 2018, 12:17
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Kāds vīrietis no Valmieras, vēlēdamies brīdināt arī citus, atklājis, ka viņam piedāvāts kāds brīnumlīdzeklis, kas sola paātrināt matu augšanu. Viņu šis piedāvājums padarījis bažīgu, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Kādi rezultāti būs Latvijā ar matu augšanu, izplatītāji varēšot pateikt pēc kādiem trim mēnešiem. Tagad gaidot, kad matu atjaunošanas līdzekļa pircējiem sāks augt mati.

Kā raidījumam skaidroja vīrietis, firma “Byas” reklamē 700 eiro vērtu aparātu matu audzēšanai un apgalvo, ka mati izaugs.

"Nauda jāpārskaita uz vācu firmu. Pārstāves, kas ir Latvijā, ja ar viņām sazinās, viņām nav atbildes uz jautājumiem, vai tiek garantēta matu izaugšana. Sākumā tiek aģitēts, viss ir pārbaudīts, viss notiks.”

Raidījuma žurnālisti noskaidro, ka produkta izplatītājs Latvijā darbojas jau kādas trīs četras nedēļas. Atliek vien iegādāties matu atjaunošanas ierīci un serumu, ko var lietot arī mājās, un mati sāks augt griezdamies pat pilnīgi no nulles. Tā savus klientus pārliecina reklāmās brīnumlīdzekļa pārdevēji.

Produktu ražojot vācu kompānija “WellStar”, kas tam ir nodrošinājusi Eiropas sertifikāciju. Par preparāta sākotnējo komplektu prasa no 400 līdz 500 eiro. Kādi rezultāti būs Latvijā ar matu augšanu, izplatītāji varēšot pateikt pēc kādiem trim mēnešiem. Tagad gaidot, kad matu atjaunošanas līdzekļa pircējiem sāks augt mati.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:37

Jaunākās diskusijas