Salaspilī traģiski iet bojā 14 gadus vecs zēns

tautaruna.lv 26.augusts 2020, 10:30
 

2 / 2

Ekrānšāviņš no video/Degpunktā

Likvidēt īssavienojuma sekas notikuma vietā ieradās ne tikai elektriķi, bet arī ugunsdzēsēji, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbinieki un kriminālpolicisti.

Atklājušies šausminoši fakti, par kuriem vietējos iedzīvotājus operatīvo dienestu darbinieki neinformēja. Īssavienojums uz augstsprieguma līnijas notika kāda pārgalvīga jauna cilvēka dēļ.

Pēc jaudīgā strāvas trieciena cilvēka nāve iestājās nekavējoties un kūpošais ķermenis uzkrita uz vadiem. Neoficiāla informācija liecina, ka izdzisusi 14 gadus veca zēna dzīvība, kas apakšstacijas teritorijā nelikumīgi nokļuva, vēloties savu "varoņdarbu" nofilmēt un publicēt sociālajos tīklos.

Kopā ar viņu pie bīstamās zonas tobrīd it kā atradušies vēl daži jaunieši, taču uzreiz pēc incidenta viņi aizmukuši. Visticamāk, galvenais traģēdijas cēlonis ir jaunieša pārgalvība un nevērība. Kļūda viņam maksāja augstāko cenu.

"Viņš pārlīda pāri žogam, tur, kur augstsprieguma līnijas puse. Viņš acīmredzot uzrāpās stabā. Viņš izraisīja elektrības pārrāvumu, vienkārši aiz savas muļķības," stāsta vietējais darbinieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas