NEPATĪKAMI: Uz ielas Rīgā pamanīts pamatīgs žurku bars

tautaruna.lv 28.aprīlis 2019, 15:06
 
Ekrānšāviņš no video
TV, radio un pasākumu vadītajs Valdis Melderis mikroblogošanas vietnē twitter publicējis video, kurā redzams, cik daudz žurku viņam nācies pamanīt Rīgas centrā.
Ja šo grauzēju pamanīša, piemēram, pie atkritumu konteineriem nav retums, tad, iespējams, visai neierasti ir tos pamanīts vienkārši vietās, kur atstāts kaut kas ēdams. Šoreiz pamatīgs pulks žurku iemūžināts Lāčplēša iela netālu no Birznieka - Upīša ielas krustojuma.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad iedzīvotāji sūkstās par žurkām Rīgā. Kāda nama iedzīvotāji Staiceles ielā Rīgā nesen sūdzējās, ka namu apsēdušas žurkas, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Pirmā stāva iemītnieki stāsta, ka, dzirdot naktīs par žurku pīkstēšanu, graušanu, lodāšanu, sajūta esot neaprakstāmi pretīga. Turklāt visu mājas kāpņu telpu ir pārņēmis žurku radītais smārds, informē raidījums.

“Rīgas namu pārvaldnieks” pārstāvis Krists Leiškalns nenoliedz, ka grauzēju problēma mājā esot, taču par tās cēloni sauc kaķu māju, kas ierīkota pagrabā. Tur žurkām tiekot nodrošināts nepārtraukts barības avots. Apsaimniekotāja pārstāvis min dažādus risinājumus, kas piedāvāti iedzīvotājiem, taču pagaidām tie dzirdīgas ausis nav sasnieguši. Arī deratizācijas pasākumi nav snieguši vēlamos rezultātus, jo daļu no izliktajām indēm likvidējot pagraba “kaķu mājas” saimniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:23

Jaunākās diskusijas