Jēkabpils pusē deviņu bērnu tēvs piedzīvo lielu nelaimi

tautaruna.lv 28.februāris, 13:15
 
Romāns Kokšarovs/F64
Viesītes pagastā Jēkabpils pusē pirms pāris dienām kāda daudzbērnu ģimene zaudēja saimniecības ēku ar visu tur glabāto tehniku un labumiem. Ģimenes galva lūdz līdzcilvēku palīdzību – īpašums nebija apdrošināts, un zaudējumi sasniedz vairākus desmitus tūkstošu eiro, vēsta "Degpunktā".
Deviņu bērnu tēvs Ziedonis īsi pirms sešiem no rīta izskrēja pagalmā tērpts vienīgi apakšbiksēs. Apģērbties nebija laika. 58 gadus vecā vīrieša priekšā pavērās šausmas - atklātās liesmās dega ģimenei piederošais angārs.

Ziedonis centās saglābt kaut dažas mantas, taču ugunsgrēks bija pārāk agresīvs un nelaida ģimenes galvu tuvāk par pāris metriem. Karstums svilināja ādu, un vīrietim nācās vien pacietīgi turēties pa gabalu, gaidot ugunsdzēsēju palīdzību.

Ugunsdzēsējiem izdevās saglābt tuvumā esošo māju, kas no karstuma jau bija sākusi kust. Ziedoņa ģimene paspēja evakuēties no guļamistabām, un neviens no cilvēkiem ugunsgrēkā necieta.

Ziedoņa dēls pirms pāris gadiem angārā ierīkoja ražotavu un uzsāka biznesu. Ģimene kopīgi sakasīja pēdējos līdzekļus, lai iegādātos tehniku garšvielu apstrādei. Taču Ziedonis būvdarbu procesā pieļāva liktenīgu kļūdu.

Organizācija “Pēc ugunsgrēka” Ziedoņa ģimenes atbalstam ir atvērusi ziedojuma kontu. Zvanot uz numuru 90203909, angāra atjaunošanas darbu uzsākšanai tiks novirzīts 1,50 eiro, savukārt zvans uz tālruni 90006860 ieskaitīs 4,27 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas