"Pilnīgi plika!" Sieviete Ķekavas pusē pārsteidz iedzīvotājus

tautaruna.lv 23.novembris 2023, 7:00
 
F64
Alla namā Ķekavas novadā dzīvo jau vairāk nekā trīsdesmit gadu. Pirms četriem gadiem viņai uzradusies jauna kaimiņiene. Iedzīvotāji iemūžinājuši jauno kaimiņieni, kura simboliski apģērbta pastaigājamies pa pagalmu, vēsta "Bez Tabu".

Kā stāsta Alla, sievietes ķermeni klājusi tikai virsjaka, rudens laikā staigājot basām kājām. Sākotnēji iedzīvotājiem jaunās kaimiņienes izdarības bija pārsteigums, centušies viņai palīdzēt, taču, kā stāsta Alla, nu iedzīvotāji pie atkailinātās kaimiņienes jau salīdzinoši pieraduši.

"Tas parasti notiek, kad viņa lieto alkoholu. Tas ir samērā bieži. Pretējā mājā viņa iet ciemos pie kāda vīrieša, abi pie mājas lieto alkoholu. Ir bijuši gadījumi, kad atbrauc policija un mēģina viņu noķert, bet tas nav tik viegli."

Alla norāda, ka reiz jaunā kaimiņiene alkohola reibumā kaila esot neaicināta uzradusies arī Allas dzīvoklī, kur apmeklējusi labierīcības: “Viņa bija pilnīgi plika. Pačurāja un pavēma tualetē!”

Alla gan izsaka iebildumus par vēl kādu kaimiņienes nodarbi. Viņa dzīvoklī sniedzot skaistumkopšanas pakalpojumus. Sieviete ar iesniegumu vērsusies pie nama apsaimniekotāja, taču gaidīto palīdzību - atbrīvošanos no svešiniekiem kāpņutelpā - tā arī neesot saņēmusi.

Kā norāda Alla, kaimiņiene vērsusies policija ar iesniegumu, jo uzskata, ka Alla viņu vajā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas