Nils S.Konstantinovs atklāj interesantu statistiku; "Sievietes labāk izvēlas dalīt veiksmīgos vīriešus, nekā paturēt sev "neveiksminiekus""

tautaruna.lv 23.novembris 2023, 5:00
 
Dmitrijs Suļžics/MN
Psihoterapeits Nils S.Konstantinovs savā mikroblogošanas platformas "X" kontā nācis klajā ar interesantiem un grūti izskaidrojamiem datiem ASV - pētījumā atklājies, ka starp sievietēm vecumā no 18 līdz 29 gadiem parterattiecību nav 34%, bet vīriešiem šajā vecumā partnera nav 63%.

Nils S.Konstantonovs "X" raksta: "Interesanta tendence - jaunu cilvēku vidū 63% vīriešu nav partnera, sievietēm tikai 34% (ASV dati). Viens no evolucionāriem skaidrojumiem: sievietes labāk izvēlas dalīt veiksmīgos vīriešus, nekā paturēt sev "neveiksminiekus"."

Komentētāji izvirza savas hipotēzes: "Sievietes domā, ka viņām ir partneris, kamēr iedomātais partneris tā neuzskata."

"Citas versijas: sociāli vēlamās atbildes, vecuma starpība. Bet es drīzāk liktu uz dažādām attiecību definīcijām: viena grupa to sauc par "casual sex", otrā par attiecībām."

"Sievietes mēdz melot un teikt, ka viņām ir partneris, kaut tāda nav. Vai uzskatīt par partneri vīrieti, ar ko reizumis randiņo. Kamēr vīriešo melo uz otru pusi: saka, ka ir brīvi, kaut nav."

"Vēl viens no evolucionārajiem skaidrojumiem ir tas, ka ir mainījušies sabiedrībā valdošie priekšstati par attiecību veidošanos un par to, kāds ir piemērots vecums attiecību veidošanai."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas