Iedzīvotāju pamatīgi sadusmo redzētais Rīgas mežā

tautaruna.lv 29.decembris 2020, 14:20
 
Ilustratīvs attēls / F64
Rīgas mežā Šķirotavas apkaimē pāris nedēļu laikā dažādās vietās izgāztas sešas kravas ar nederīgu būvniecības materiālu pārpalikumiem, salauztām, nolietotām mēbelēm, šīferiem, autoriepām utt. Vietējie iedzīvotāji par tādu cūcību ir sašutuši, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Šķirotavas iedzīvotāja Ilona, tāpat kā viņas kaimiņi, iestājas par tīru apkārtni. Paši arī kopj vietējo mežmalu, taču ir sašutuši, ka ir bezkaunīgi cilvēki, kas atved kravas ar atkritumiem un izgāž vietējā mežā.

Ilona ir neizpratnē, kāpēc Šķirotavas mežā autovadītāji izmet arī autoriepas, riskējot, ka var tikt notverti un maksāt bargu sodu (pat līdz auto konfiskācijai), lai gan turpat 2 minūšu brauciena attālumā ir oficiāla autoriepu nodošanas vieta. Katrs var nodot 4 autoriepas bez maksas.

Pāris pēdējo nedēļu laikā dažādās vietās Rīgas mežā Granīta un Sila ielas apkaimē jau ir izgāztas sešas kravas ar atkritumiem. Tā esot līdz šim vēl nepiedzīvota bezkaunība! Gan Rīgas mežu pārstāvji, gan vietējie iedzīvotāji par šmuci mežā ziņojuši policijai.

Ekrānšāviņš no Bez Tabu

Rīgas pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Greidāne informē, ka tiek pastiprināta cīņa ar atkritumi izmetējiem.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:18

Jaunākās diskusijas