VIDEO! Aculieciniece par notikušo Skanstes ielā: Visi triecas virsū, brauc garām

Lelde Veinberga 13.janvāris 2020, 18:23
 
Ekrānuzņēmums
Nedēļas nogalē ažiotāžu soctīklos raisīja kādas aculiecinieces novērojums Skanstes ielā Rīgā, kur ielas malā notriekts gulēja cilvēks, bet teju neviens nelikās par viņu ne zinis.

"Drausmīgs vakara noslēgums: uz Skanstes ielas guļ nobraukts cilvēks, visi triecas virsū, brauc garām. Tie, kas apstājušies, stāv un brīnās, pat avārijas trīsstūri neizliek, policijas arī nav. P.S. Ātros izsaucu, bija klāt pēc 2 min., cilvēks dzīvs. Ceļmalā palika viņa suns," raksta mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāja Diana_Ka.

"Bezpajumtnieki ar ratiem/suņiem bez jebkādiem atstarotājiem bieži pārvietojas pa Skanstes ielas braucamo daļu. Un tur pat ir apgaismojums. Izdariet secinājumus, cienījamie "mani taču redzēs"!" brīdina sieviete.

Ceļus satiksmes drošības direkcija regulāri atgādina gājējiem nēsāt atstarotājus vai atstarojošo vesti, jo bojāgājušo gājēju skaits uz ceļiem Latvijā ir liels.

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši seši cilvēki, to skaitā arī trīs gājēji.

Svētdien valstī kopumā reģistrēti 53 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem pieci bijuši ar cietušajiem.

Diennakts laikā Rīgas reģionā noticis 21 ceļu satiksmes negadījums, Latgalē - 12, Zemgalē - astoņi, bet Kurzemē un Vidzemē - pa sešiem, liecina VP apkopotie dati.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas