Foto: Ogrē cilvēkus biedē "spocīga" sieviete

tautaruna.lv 10.septembris 2018, 11:05
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Ogrē, Bērzu alejā, atrodas daudzstāvu dzīvojamais nams ar iemītnieci, kura ar savu izskatu un darbībām nobaidījusi ne vienu vien kaimiņu, ziņoja raidījums "Bez Tabu".
Mums kāpņu telpā kaimiņi runā par to, ka tur ir izlieta kaut kāda ķīmiska viela. Izlieta uz pirmā stāva radiatora, tā žūst un tvaiko uz augšu.

Spocīgs tēls ar suni blakus un kuriem abiem uzvilktas gāzmaskas, respiratori. Staigāšana peldcepurē un peldbrillēs, regulāra, arī ziemas laikā, kāpņu telpas logu atvēršana, lai pamatīgi vēdinātu ieeju ēkā, tā sievieti raksturo raidījums.

Ikdiena attiecīgajā namā pēc pulksten 7:00 no rīta sākas ar to, ka no kāda dzīvokļa atskan skaļas, dīvainas skaņas. Skaņu cēlonis ir līplentas plēšana. Ar to aizlīmētas dzīvokļa durvju spraugas no iekšpuses. Pēcāk tās veras, ailē parādās siltajās drēbēs satuntuļojusies sieviete ar suni, kuram uz purna uzvilkts kaut kas dīvains. Abi teciņus dodas uz izeju, sieviete kaut ko runā, bet tas, dēļ uz sejas esoša respiratora, nav saprotams.

Dienas gaismā skaidri redzams, ka arī dzīvniekam uz purna ir uzlikts putekļus aizturošs respirators, kurš piestiprināts paštaisītam uzpurnim.

”Mums kāpņu telpā kaimiņi runā par to, ka tur ir izlieta kaut kāda ķīmiska viela. Izlieta uz pirmā stāva radiatora, tā žūst un tvaiko uz augšu,” saka dīvainā sieviete.

Kas tā ir par vielu, kura sievietes prāt tiek izpūsta kāpņu telpā, viņa neatklāj. Kundzei ir bijis konflikts ar kādu kaimiņu smēķēšanas dēļ, ar citu, jo nav ļauts visu laiku, arī ziemā, turēt vaļā kāpņu telpas logus. Ir zināms, ka sievietes tuvinieki šobrīd meklē visus iespējamos veidus, lai viņai palīdzētu atbrīvoties no aizdomām par to, ka kāds cenšas viņai nodarīt pāri.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:44

Jaunākās diskusijas