Traģēdija Salaspils pusē: sieviete gāja bojā notikuma vietā

tautaruna.lv 23.oktobris 2023, 13:15
 
Ilustratīvs attēls / Dāvis Ūlands/F64
Salaspils apkaimē, Aconē, kāda sieviete zaudējusi dzīvību. Gājēju nepamanīja vieglās automašīnas vadītājs, un sadursmē gūtās traumas bija pārāk smagas, lai mediķi varētu transportēt sievieti līdz slimnīcai, vēsta "Degpunktā".

Letālās avārijas iemesli varētu būt dažādi. Iespējams, sieviete atradās uz ceļa braucamās daļas un uz viņas apģērba nebija atstarojošo elementu. Varbūt vieglās automašīnas “Peugeot” vadītājs tumšo stāvu vienkārši nepamanīja. Par spīti vairākām autobusa pieturām, Granīta ielas dārziņu apkaimē trūkst gājēju pārejas.

Konstantīns dzīvo mājā tieši pie brauktuves. Sadursme notika pusdeviņos vakarā, un saule jau bija norietējusi. Vīrietis negadījumu ievēroja tikai tāpēc, ka ielu tumsā izgaismoja operatīvo dienestu bākugunis.

“Apmēram tur, kur ir pietura. Ne jau šī, tuvākā, bet tā, kas ir uz to pusi. Tur bija ātrā palīdzība, tur bija pašvaldības policija. Es gribēju tur pieiet klāt, bet… jūs saprotat. Man palūdza iet prom. Nevarēja saprast, vai tā bija sieviete, vai vīrietis. Līķis jau bija apklāts ar to maisu, jau viss,” saka Konstantīns.

Dārziņu iedzīvotājs spriež, ka kundze sadursmes brīdī atradās pavisam netipiskā vietā. Apkaimes iedzīvotāju ierastās takas atrodas ceļa otrā pusē: “Pa to pusi staigā ļoti maz cilvēku. Šeit cilvēki iet uz TEC2 un šurp, bet no tās puses, tur nemaz nav ko darīt. Tas bija vakarā. Jā, bija patumšs. Ja no šīs puses, tad var saprast, tur pie TEC2 ir veikals, tur mēs ejam, bet mēs taču te līkumus nemetam, bet tas bija otrā pusē.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas