"Aizbrauca jumts"; Māte dīķī noslīcina abus bērnus

tautaruna.lv 11.septembris 2023, 4:00
 
F64
Ukrainā likumsargi aizturējuši 42 gadus vecu Rivnes apgabala Varaškas rajona iedzīvotāju, kura vietējā ūdenskrātuvē noslīcināja savus divus mazgadīgos dēlus, vēsta UNIAN.

Kā liecina Rivnes apgabala prokuratūras ziņojums, sieviete, esot kopā ar saviem 7 un 6 gadus vecajiem dēliem pie ūdenskrātuves, kas atrodas bijušā karjera teritorijā, nolēma noslīcināt savus bērnus.

“Noskaidrots, ka viņa ar spēka pielietojumu iegremdējusi savu vecāko dēlu ūdenī un turējusi šādā stāvoklī, līdz viņš pārstājis pretoties. Iznākot krastā, viņa paņēma jaunāko dēlu aiz rokas un veda uz koka platformu, zem kuras bija ievērojams dziļums, un iegrūda ūdenī, zinot, ka viņš neprot peldēt. Tajā pašā laikā viņa stāvēja uz tās pašas platformas un apcerēja noslīkšanas neizbēgamību," teikts ziņojumā.

Kā informēja reģiona policija, drīz vien atskrējis 37 gadus vecais bērnu tēvs. Viņam paša spēkiem izdevās izvilkt vienu no saviem dēliem. Diemžēl reanimācijas pasākumi nedeva rezultātu - zēns nomira. Ūdenslīdēji izvilka otru bērnu.

Ar sievieti izmeklētāji komunicēja, piesaistot speciālistus. Viņa atzinās izdarītajā.

Mediji ziņo, ka traģēdija notikusi Sopačevas ciemā.

Ciema vecākais Sergejs Boiko, kurš palīdzēja atdzīvināt bērnu, sacīja, ka sieviete uzvedusies neadekvāti.

"Viņa sēdēja un stulbi smaidīja. Bija skaidrs, ka jumts ir pilnībā aizbraucis. Mēs viņai prasījām: saki, kur ir otrs bērns? Viņa sākumā nerunāja. Tad viņa pateica, ka iemeta viņu tur, tālāk," stāstīja Boiko.

Bērnu māte līdz 2022. gada decembrim strādāja par angļu valodas skolotāju vietējā skolā. Viņa pameta darbu, sakot, ka nevar strādāt, jo nav spēka ar to visu tikt galā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas