VIDEO: Rīgā iedzēris šoferis iebrauc lielveikala sienā

tautaruna.lv 2.septembris 2020, 7:00
 
Kaspars Krafts/F64
Mazumtirdzniecības veikala “Maxima” Pļavniekos stāvvietā kāda “Škoda” ģimenes auto šoferis pamanījās sajaukt gāzes un bremžu pedāļus un lielā ātrumā iebraukt veikala ēkas sienā, bet pēcāk vairāku aculiecinieku un videonovērošanas kameru priekšā nesekmīgi centās no avārijas vietas aizbraukt, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Notikums norisinājās pirmdien, 31. augustā, ap vieniem dienā, kad, sirēnām skanot, lielā ātrumā pa Ilūkstes ielu Keldiša ielas virzienā aiztraucās Valsts policijas patruļauto. Steiga bija pamatota, jo no aculieciniekiem saņemta informācija par “Maxima” veikala ārsienā tikko iebraukušu, iespējams, iereibušu šoferi, kas centās avārijas vietu pamest.

Policistiem pietrūka vien dažas minūtes, lai bēdzēju sastaptu uz vietas. Taču izbēgt no atbildības šoferim tik un tā neizdevās, pateicoties veikala darbiniecēm, kas paspēja spēkrata numurus piefiksēt.

“Stāvu veikalā pie kases un pēkšņi dzirdu - troksnis, viss iegrimst, stends saliecas uz priekšu, prece nobirst. (..) Paldies Dievam, kase atradās mazliet tālāk, citādāk mani arī notriektu. Es, protams, izgāju uzreiz ārā paskatīties, kas notiek. Viņš šeit [rāda stāvlaukumu] stāvēja, tieši pretī šai bedrei un taisījās laisties projām. Viņš bija drīzāk nobijies [nekā agresīvs]. Es viņu mēģināju aizturēt, nepieļaut viņa aizbraukšanu, bet viņš tomēr aizbrauca,” pastāstīja veikala darbiniece Žanete.

Šoreiz veiksme bija likumsargu pusē, un aprakstam līdzīgs auto ar attiecīgajai avārijai raksturīgiem virsbūves bojājumiem pamanīts turpat netālu, Keldiša ielas apkaimē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:31

Jaunākās diskusijas