Atklātas jaunas detaļas par Latvijas pilsoņu pastrādātu slepkavību Īrijā

tautaruna.lv 15.marts 2019, 13:17
 
AP/ SCANPIX
Aptuveni pirms diviem gadiem kāds Latvijas valstspiederīgais pie tirdzniecības centra Longfordā nodūra poļu izcelsmes vīrieti. Apsūdzētais tiesai atzina, ka ir vainīgs šajā nodarījumā, taču apgalvoja, ka ticis izprovocēts, jo starp abiem vīriešiem bija strīds par parādu. Šobrīd atklātas jaunas notikušā detaļas.

Portāls "Baltic-Ireland" vēsta, ka konkrētajā tiesas prāvā liecības sniegušas arī apsūdzētā partnere un viņas māsa. Abas sievietes apliecinājušas, ka upuris, kuru apsūdzētais nogalinājis, iepriekš uzbrucis Latvijas pilsonim, vairākas reizes izsitis viņa dzīvokļa logus, mēģinot atgūt aptuveni 300 eiro lielu parādu.

Gan apsūdzētais, gan upuris abi bija iepriekš tiesāti un bija labi zināmi likumsargiem.

Tāpat apsūdzētā partnere tiesā norādījusi, ka līdz slepkavības dienai viņas dzīvesbiedrs pārdevis upura piegādātās narkotikas, norāda portāls. Slepkavības dienā viņu mājvietai izsists logs, un apsūdzētais apgalvojis, ka to izdarījis vīrietis, kuru viņš vēlāk nogalinājis.

Slepkavības dienā tās pastrādātājs ap 11:00 devies it kā uz tikšanos ar citu narkotiku piegādātāju, atgriezies pēc apmēram 10 minūtēm un izskatījies savādi.

Uz viņa sporta biksēm bijuši redzami asins traipi un viņš pateicis, ka ir kāvies ar poļu izcelsmes vīrieti un iedūris tam ar nazi. Kad gardas iespējamo slepkavu arestējuši un aizveduši, sieviete stresa dēļ sākusi tīrīt dzīvokli un guļamistabā atradusi nazi.

Tiesā dāmas arī neslēpj, ka joprojām notikušā dēļ izjūt bailes par sevi un savas ģimenes drošību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:20

Jaunākās diskusijas