Skripaļa māsīca uzskata, ka viņu Krievijā mēģinājuši noslepkavot

tautaruna.lv 28.septembris 2018, 15:11
 
Instagram
Trešdien, 26.septembrī, Krievijas dubultaģenta Sergeja Skripaļa māsīca Viktorija cietusi smagā autoavārijā, ziņo ''Московский комсомолец''.
Viņas automašīnai dīvainā veidā nolūzis ritenis un tā ietriekusies ceļa apmalē.

Viktorija Skripaļa tobrīd Maskavas apgabalā atradusies ceļā uz intervijas sniegšanu televīzijā, līdz viņas automašīnai dīvainā veidā nolūzis ritenis un tā ietriekusies ceļa apmalē.

Kā zināms, Viktorija jau vairākkārt televīzijā piedalījusies raidījumos, kur runā par Sergeja un Jūlijas Skripaļu saindēšanu Lielbritānijā.

Negadījuma brīdī pie stūres bijis viņas vīrs.

Skripaļa apgalvo, ka viņi braukuši ar atļauto ātrumu un tobrīd tuvumā nav atradusies neviena automašīna, izņemot kādu fūri: ''Pēkšņi izdzirdējām troksni un mašīna sāka zaudēt vadību, jo bija nolūzis priekšējais kreisais ritenis.''

''Vīrs ātri reaģēja un tādējādi mūs izglāba - viņš izgrieza stūri pa labi un mēs pilnā jaudā ietriecāmies apmalē,'' stāsta Viktorija, kura arī uzsver, ka izglābties palīdzējis tas, ka abi bija piesprādzējušies.

Pēc avārijas, abi izlīduši no auto pa priekšējām pasažiera durvīm un izsaukuši ceļu policiju.

Skripaļa neizslēdz iespēju, ka tas bijis slepkavības mēģinājums, jo auto ticis pārbaudīts servisā vēl pirms nedēļas, kad viņa no Jaroslavļas uz Maskavu devās iepriekšējo reizi: ''Pēc tam, mašīna visu laiku stāvēja mūsu mājas pagalmā. Kameru tur apkārt nav, varēja arī apzināti kaut ko atskrūvēt...''

Skripaļa māsīca uzskata, ka par slepkavības mēģinājua iemeslu varētu būt viņas kritiskā attieksme par brālēna Sergeja slepkavības mēģinājuma izmeklēšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:40

Jaunākās diskusijas